2019-12-09 11:43

Klaus Iohannis câștigă fără emoții alegerile în județul Neamț. Ce scor a reușit să obțină

 |  11:52
Klaus Iohannis câștigă fără emoții alegerile în județul Neamț. Ce scor a reușit să obțină

Klaus Iohannis a reușit să câștige fără emoții un al doilea mandat de președinte. Atât în primul tur, cât și în turul 2, Iohannis a reușit să se situeze pe prima poziție în preferințele electoratului.

Printre județele „galbene”, după al doilea tur al alegerilor, s-a situat și județul Neamț, acolo unde Iohannis a reușit să obțină 58,73% dintre voturile valabil exprimate. Astfel, nu mai puțin de 118.927 de alegători din județ au votat cu candidatul PNL, potrivit datelor AEP, citate de StiriPeSurse.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a întrunit 41,27%, fiind votată de 83.547 alegători. Din totalul voturilor exprimate, 4.323 de voturi au fost declarate nule.

Prezenţa la vot în cel de-al doilea tur de scrutin în judeţul Neamţ a fost de 45,50%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-25Parerea ta...

MUNCA INTELIGENTA
25 Noi 2019

După câștigarea alegerilor, Klaus Iohannis din România trebuie să dea rezultate.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Monica Macovei, mai „nemţoaică” decât neamţul Înghesuială mare, monşer! Pe sensul politic opus stângii, că parte dreaptă nu prea e decât în teorie, mulţi candidaţi, mai nici o opţiune. Lider de etapă este neamţul Klaus Iohannis. O avea şanse să ajungă la Cotroceni, cum arată sondajele, dar ce va face acolo e marea dilemă. După vorbă, după port, după antecedente, va sta la cutie, ca preşedinte-spectator, cum şi-l dorea USL pe Băsescu
21 Iul 2014 |
Neamțul și celălalt Complet previzibil în structura sa de neamț, Iohannis a dovedit că poate fi și imprevizibil, pe acest final de campanie electorală
13 Noi 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray