2019-10-19 03:28

Vâlcov, despre bugetul Preşedinţiei: Doar pentru că îţi doreşti să te plimbi cu bucătarul peste tot, nu înseamnă că trebuie să primeşti mai mulţi bani

 |  19:49
Vâlcov, despre bugetul Preşedinţiei: Doar pentru că îţi doreşti să te plimbi cu bucătarul peste tot, nu înseamnă că trebuie să primeşti mai mulţi bani

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat sâmbătă la Antena 3, referindu-se la reducerea bugetului Administraţiei Prezidenţiale, că nu înseamnă că trebuie să primeşti mai mulţi bani "doar pentru că îţi doreşti să te plimbi cu bucătarul peste tot pe unde te duci la vilele de protocol".

"Nu e vorba de dat un ban în plus sau în minus, dar când ai o execuţie aşa de proastă a bugetului şi doar pentru că îţi doreşti să te plimbi cu bucătarul peste tot pe unde te duci la vilele de protocol, asta nu înseamnă că trebuie să îţi acorde cineva mai mulţi bani la rectificare. Aşa cum şi-a aşternut, aşa doarme fiecare. N-au cheltuit banii, poate îi vor cheltui data viitoare", a precizat Vâlcov la Antena 3, referindu-se la reducerea bugetului Administraţiei Prezindenţiale.

El a explicat că, dacă Preşedinţia va rămâne fără bani, prin rectificare sau din fondul de rezervă, vor fi alocate sumele necesare.

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale ar urma să fie redus cu 11,1 milioane de lei ca urmare a rectificării bugetare pe care Guvernul intenţionează să o facă în perioada următoare, Preşedinţia acuzând că această rectificare nu are nicio legătură cu necesitatea consolidării bugetului naţional, ci este un instrument de sancţionare a instituţiilor nesubordonate PSD, Executivul apelând la o formă de sabotaj bugetar. În replică, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că instituţia nu are angajamente pentru tot bugetul alocat, refuzând să-şi modifice decizia.

Teodorovici a afirmat marţi seară, la Antena 3, că, după ce purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis a susţinut declaraţia de presă privind reducerea bugetului Administraţiei Prezidenţiale la rectificarea bugetară, între ora 09.00 şi 20.00 în sistemul informatic au fost introduse contracte de aproximativ 20 de milioane de lei. Teodorovici susţine că în urma acelor declaraţii a fost dispus un control la Administraţia Prezidenţială, dar şi la alte instituţii, şi au fost descoperite contracte neînregistrate, iar această situaţie va duce la sancţiuni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-18Parerea ta...

HORUS
18 Aug 2018

cand valcov va imparti o celula cu dragnea vor gati cu schimbul!Nu au nevoie de bucatar...
ANONIM
18 Aug 2018

Deplasările la sibiu + renovarea vilei de protocol+ terenuri de tenis cu balon.....oare nu sunt bani aruncati aiurea, ptr mofturile a doi STERPI???....Asta asa in pare ...CHELTUIM PREA MULT PTR UN STERP ...CE NU PRODUCE DECAT PAGUBA ACESTEI ȚĂRIȘOARE
NU MERITA BANI!
18 Aug 2018

Dupa cata ura are in cap pentru tarisoara asta acest venetic ,dupa cat rau face ,dupa ce ca saboteaza toate legile bune sau rele ,dupa hotiile de case obtinute prin diverse falsuri facute cu soacra si nevasta individul trebue pus sa scoata el bani si sa bage in bugetul acestei tari ca mult a mai furat !
ANONIM
18 Aug 2018

PARLITU S-O AJUNS .ASA-I CAND APUCA PADUCHELE IN CREATZA PISCA RAU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray