2019-11-15 00:32

Klaus Iohannis, DECIZIE importantă în campanie: Cum vrea să SPRIJINE PNL

 |  18:32
Klaus Iohannis, DECIZIE importantă în campanie: Cum vrea să SPRIJINE PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu liberalii, la întâlnirea de marţi la una din vilele de protocol, despre posibilitatea participării şefului statului la mitingurile PNL pentru susţinerea referendumului pe justiţie, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Şeful statului şi liberalii au căzut de acord că strategia de până acum la referendum este una bună. Alte teme de discuţie au vizat mesajele de campanie ale PNL, au adăugat sursele citate. Astfel, direcţia pe care va merge partidului condus de Ludovic Orban în legătură cu mesajul la europarlamentare va fi una anti-PSD. Posibil ca liberalii să meargă pe linia „afară cu PSD din UE” sau chiar cu un mesaj negativ la adresa lui Liviu Dragnea.

În prezent, mesajul PNL la alegerile pentru Parlamentul European este „România în primul rând”.

Un alt subiect de discuţie a vizat ceva îngrijorări cu privire la mesajele PNL în oraşele mari ale ţării. În acest sens, şeful statului s-a arătat dezamăgit de organizaţia PNL Bucureşti care a fost condusă de Cristian Buşoi, până să devină unul dintre candidaţii partidului la europarlamentare. Sursele politice au precizat că dacă PNL ar obţine cu 3% mai mult în Capitală, acest lucru ar veni în sprijinul eforturilor liderilor liberali din alte oraşe ale României.

La întrevederea de marţi cu Klaus Iohannis au participat Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga, Petrache, Motreanu, Alina Gorghiu, Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi Marian Petrache, au precizat sursele menţionate.

Întâlnirea a început la ora 16.00 şi s-a încheiat după aproximativ trei ore de discuţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

ANONIM
10 Apr 2019

Apreciați că președintele ar trebui să se arate mai puțin interesat de campania electorală și ceva mai interesat de președenția Consiliului Uniunii Europene, unde să propună includerea și pe agenda JAI a inițiativei "Fără penali în funcții publice", pentru a fi dezbătută și votată și ca directivă, în Parlamentul European, de către țările membre , ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray