2020-07-09 05:45

Klaus Iohannis, despre găinile moarte aruncate la PNL: E o ameninţare directă cu moartea, un simbol nazist

 |  13:26
Klaus Iohannis, despre găinile moarte aruncate la PNL: E o ameninţare directă cu moartea, un simbol nazist

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, marți că, incidentul cu găinile aruncate în curtea sediului central al PNL reprezintă un simbol nazist și "o amenințare directă cu moartea".

Citeşte şi: 

Înainte de a intra în sediul PNL, Klaus Iohannis i-a întrebat pe jurnaliști dacă au văzut filmul "Cocoșul decapitat". Fiind solicitat să explice de ce a invocat acest film, Klaus Iohannis a spus: "Nu am crezut că discut în această campanie și despre găini, dar iată că am ajuns și aici. Pot să vă spun că această campanie electorală a devenit abominabilă. D-le Ponta, ați reușit un record. Este cu distanță cea mai mizerabilă campanie din '90 încoace iar legat de acest simbol, probabil nu știți, este un simbol foarte vechi, este o amenințare directă cu moartea. Ultima dată când cineva a folosit astfel de simboluri a fost în anii '40 și a fost folosit de naziști. Dacă arunci cuiva o găină cu capul tăiat sau un cocoș cu capul tăiat peste gard sau în casă este o amenințare directă cu moartea și naziștii au avut grijă să-l și execute pe respectivul. De aceea, îmi permit să spun, nu am crezut că vom ajunge vreodată în România la acest nivel de campanie electorală, să folosească unii în campanie simboluri și amenințări cu moartea folosite ultima dată de naziști", a precizat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: 

Liderul PNL a făcut un apel la contracandidatul său, Victor Ponta.

"D-le Ponta, poate acum, în ultimul moment, vă dați seama că este greșit să aruncați România în aer doar să ajungeți dvs președintele României", a menţionat candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis.

Câteva zeci de găini care aveau la gât mesaje anti- Klaus Iohannis au fost aruncate în curtea sediului central al PNL. În acest caz au fost sesizate Poliția și ANSVSA, care au ridicat ulterior găinile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-11Parerea ta...

MINTE SASUL
11 Noi 2014

Bai sasule luteran, gainile au murit in saci prin asfixiere, nu au fost cu capetele taiate asa cum insinuezi! Ca amenintare cu moartea! De unde stim ca nu v-ati inscenat voi asta? Pare cusuta cu ata alba! Nu prea cred un sasul strain de tara si de sange care nu stie cum s-a imbogatit, de unde are averile ... ne jigneste spunad ca am avut ghinion noi ceilalti bugetari care nu avem 7 case! Vine cu sloganul socialist fara sa mentioneze de unde l-a copiat si cui apartine, crezand ca noi electoratul de dreapta suntetm prosti! Gresit, stim tot si iata despre sloganul lui Iohannis!! Nimeni nu s-a prins pana acum, iata cine este cu adevarat falsul liberal luteran Iohannis: "În cartea sa, Kotarbinski analizează opera lui Karl Marx, "părintele socialismului". Sloganul electoral al lui Klaus Iohannis, "România lucrului bine făcut", este inspirat din opera filozofului Tadeusz Kotarbinski, "Tratat despre lucrul bine făcut". Ma infioara acest mut, ce asunde si ce zace in el! Cum puteti vota fratilor un astfel om, chiar am termiant cu romanii nostri pur sange??? Ce mama drakului se intampla cu voi?!!!
CROCODILUL FLAMAND
11 Noi 2014

Ochi pentru ochi;aruncati-le si voi in curtea PSD-ului niste ciori vopsite in culoarea rosie,cu o eticheta legata de gat "NOI SUNTEM SOCIALDEMOCRATIA MANKATZASHHHH"
CROCODILEEE, TE MANANCA-N CUR!
11 Noi 2014

Asa-i? Vrei sa ne luam si noi de trinebunul tau?
IOHANNIS-ONANNIS SE SIMTE...
11 Noi 2014

...cumva, GAINA? Si, in cazul acesta, zice ca i-au fost omorate surorile? Pai..., cam cat o gaina a avut el, "curaj", de n-a venit la prima dezbatere televizata, cu Ponta!
PT.TEMBELUL DE LA 1,3 SI 4:
11 Noi 2014

Ziceti de Sas! Dar de Tonta, nik?! I-auzi de la unu'destept POVESTE: "Povestea procurorului securist ! Era odata ca niciodata o papusa securista manuita de Maior , Ghita, Rus, Sarbu... care mituia biserica cu banul adica ochiul-dracului cerand ca preotii sa intre in campania electorala ! Era odata ca niciodata un PSD care ne-a mintit cu -Jos Basescu ! si ne-a dat Coabitare . Era odata ca niciodata un plagiator care ne-a mintit cu -Dreptate pana la capat ! si ne-a dat Kovesi la DNA . Era odata ca niciodata un Mikey Mouse care s-a sucit in problema Chevron si RMGC si care a asmutit jandarmii pe romanii de la Pungesti precum comunistii la colectivizare in anii 50 Era odata ca niciodata un premier securist care a marit anual bugetele babane ale SRI ,SIE ,STS ,ANI, DNA.... instrumente de politie politica basiste ."
PREZIDENTIALE:
11 Noi 2014

VICTOR VIOREL PONTA L-A UMILIIII...T PE MALACUL PROST, IOHANNIS-ONANNIS, IN DEZBATEREA DE LA REALITATEA TV (televiziunea prietena a lui Klaus Onannis, televiziunea de partid, a PNL-ului, adica - explic aici pt. hidrocefalul oligofren, Labarul Basist de la Miezul Noptii care, mai mult ca sigur plange si si-o freaca, de nervi, dupa prestatia execrabila a lui ONANNIS, sluga preferata a stapanului sau, GOLLUM-BASESCU)!!! Scorul dominarii a fost 70% - 30% in favoarea dlui. Victor Viorel PONTA! UMIIIILIIINTAAAA GROAZNICAAAAA pt. MALACUL PROST, IOHANNIS-ONANNIS!!!
PA! MA DUC FERICIT, LA CULCARE
12 Noi 2014

Tu ramai pana dimineata si plangi, intrerupt din cand in cand, cand faci labele, de nervi! Pa, putzi mic si degenerat! :)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz