2020-02-22 13:48

Klaus Iohannis: Dragi români, m-aţi ales preşedinte al României. Vă mulţumesc! Voi fi un preşedinte liber!

 |  11:20
Klaus Iohannis: Dragi români, m-aţi ales preşedinte al României. Vă mulţumesc! Voi fi un preşedinte liber!

Klaus Iohannis, câştigătorul alegerilor prezidenţiale, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că le mulţumeşte românilor care l-au votat. Iohannis a ţinut să precizeze că va fi un preşedinte liber, care va reprezenta cetăţenii. “Dragi români, cu peste 6,2 milioane de voturi m-aţi ales preşedinte al României. Vă mulţumesc”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: 

“Tocmai am auzit rezultatele cvasi-finale. Dragi români, cu peste 6,2 milioane de voturi m-aţi ales preşedinte al României. Vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor celor care au ieşit ieri la vot, o prezenţă fenomenală, peste 64%, este cea mai plăcută surpriză din aceste alegeri. Campania a trecut, acum trebuie să ne apucăm de treabă. eu sunt dispus să mă apuc foarte serios şi foarte hotărât de treabă. Românii au dat semnalul schimbării profunde în România. Acest semnal este extrem de puternic, atâr pentru mine cât şi pentru clasa politică”, a afirmat Klaus Iohannis.

Vezi şi: 

Liderul ACL a mai spus că nu poate accepta să existe situaţii unde concetăţeni de-ai lui să fie trataţi cu gaze lacrimogene când vor să voteze.

“Exprim încă o dată respectul pentru românii din diaspora, care au avut nevoie de multe ore să voteze, care au înţeles importanţa votului lor. Îl rog pe preşedintele încă în funcţie să analizeze situaţia votului în diaspora şi să recheme de pe post toţi diplomaţii care nu au gestionat corespunzător situaţia din secţiile de vot.Nu pot să accept să existe situaţii unde concetăţeni de-ai mei să fie trataţi cu gaze lacrimogene fiindcă vor să voteze”, a precizat câştigătorul alegerilor prezideţiale.

“Dragi români, voi fi preşedintele românilor. Voi fi un preşedinte liber, vă voi reprezenta pe voi”, a completat Klaus Iohannis. 

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

PUNEM PARIU ?
17 Noi 2014

PSD va ieşi de la guvernare, de bunăvoie sau silit, dar înclin spre prima variantă (va face calcule). În martie-aprilie 2015 va veni ADEVĂRATA CRIZĂ (ce a fost din 2008 până în 2012, a fost doar "încălzirea"). Mai bine nu vă spun/scriu ce efecte va avea, însă vă spun că va lovi CRUNT! Dar, în mod cert, în toamna-iarna (noiembrie-decembrie) lui 2015 vom asista la colosale mişcări sociale şi se va ajunge la Referendum pt. demiterea incapabilului nou Preşedinte plus demiterea incapabilului (să gestioneze CRIZA) nou guvern portocaliu. Marea majoritate a celor care au votat ieri, cu Iohannis se va căi amarnic. PARIEM că aşa va fi? Mai vorbim atunci. Până atunci, la revedere şi să vă Dea Dumnezeu sănătate şi multă răbdare (căci veţi avea nevoie), la toţi!
PROSTULUI CU POSTAREA INTAI!
17 Noi 2014

Militiene! Accepta infrangerea si taie-o de-aici! Chiar daca nu te mai majusculezi, te tradeaza cerbicia de militian-vacal! Daca ar fi castigat Tonta, ne dadeai din fata, din spate, si ne porcaiai din tot sufletul tau mic, jegos si meschin de fost comunist!
IO, MILITIANUL BASIST-MARE LAB
17 Noi 2014

sint un gunoi bicisnic, un limbric portocaliu, scarbos, un putza mic si bubos, cu cosuri pe fata, la care nu se uita nicio gagica, oricat de urata ar fi ea si care, din cauza asta, sint nevoit sa ma "descarc", cand in baie dupa usa (o fac in fortza, cand cu dreapta, cand cu stanga), cand pe forumuri, porcaind pe unii si altii, care nu sint basisti, ca mine! In esentza, sint un labar mic si trist, frustrat si batut in cap!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine