2020-08-13 05:59

Klaus Iohannis: Educaţia, tema principală a campaniei mele pentru alegerile prezidenţiale

 |  07:01
Klaus Iohannis: Educaţia, tema principală a campaniei mele pentru alegerile prezidenţiale

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, că educaţia va fi tema centrală a campaniei sale. Preşedintele PNL a ţinut să precizeze că va avea o campanie puternică şi pe reţelele de socializare.

"Educația va fi tema centrală pentru mine și datorită faptului că sunt dascăl și, mai ales, datorită faptului că dacă România are o șansă mare de a deveni performantă în sec. XXI, aceasta este educația. Avem copii dotați, foarte deștepți și pe tema asta o să am foarte multe teme pentru a găsi soluții, ca după 12 ani de școală să nu avem jumătate din copii în afara țării. Prin oferta mea sper să îi conving pe tineri să vină la vot, tinerii sunt o țintă predilectă pentru mine, nu doar din cauza faptului că tinerii nu votează, ci pentru faptul ei sunt viitorul României", a precizat Klaus Iohannis.

Preşedintele PNL a mai spus că va avea o campanie pregătită şi în mediul on-line, pe reţelele de socializare.

"Avem o campanie pregătită și on-line, dar indiferent dacă vom avea o campanie bună pe facebook și pe alte rețele de socializare sau în teren, important este ca fiecare să ducă vestea mai departe. Asta este prima regulă să voteze pe cel care a demonstrat că a făcut ceva pentru România", a aflirmat Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz