2020-08-13 05:56

Klaus Iohannis face o nouă gafă: A afirmat că va vizita judeţul Deva după primul tur al prezidenţialelor

 |  13:49
Klaus Iohannis face o nouă gafă: A afirmat că va vizita judeţul Deva după primul tur al prezidenţialelor

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a făcut o nouă gafă, şi a afirmat că va face o serie de vizite în teritoriu, inclusiv în „judeţul Deva”. Liberalul a precizat că aceste vizite sunt în contextul rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Klaus Iohannis a anunţat că va vizita şi judeţul Deva, referindu-se la oraşul Deva, municipiu reşedinţă a judeţului Hunedoara.

”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara”, a afirmat Klaus Iohannis, potrivit b1.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-05Parerea ta...

PE PROSTUL GAFEUR SA-L...
05 Noi 2014

...VOTAM?! NICIODATA!!! DUPA CE CA E NEO-NAZIST SI COMPLICE LA CRIME (TRAFIC DE ORGANE DE COPII), MAI E SI PROST SI MALAC GANGAV! NICIODATA NU VOM VOTA ASEMENEA SPECIMEN SINISTRU!!!
MILITIENE!
05 Noi 2014

Chiar daca-i nazist, e mai tare si mai zdravan la minte, decat tine! Iara tu esti complice la deversari de hazna si de prostie!
PROBLEMA SE PUNE...
06 Noi 2014

... CA LA FOTBAL: NU DACA CASTIGA PONTA, CI CAT DE TARE (RUSINOS) IL BATE PE MALACUL SHRECK (IOHANNIS-ONANIS)? DOAR CU 52% LA 48%, CEEA CE AR ECHIVALA CU 1-0 SAU 2-1?? SAU, CUM INDICA ULTIMUL TREND: 58% (SAU CHIAR PESTE 60%) LA 42% (SAU CHIAR SUB 40%), ADICA RUSINOS RAU, DE TOT (ECHIVALEAZA, IN TERMENI FOTBALISTICI, CU 5-0 SAU 6-0 PT. PONTA!), TINAND CONT SI DE ULTIMELE GAFE, DE PROPORTII, ALE MALACULUI (MACACULUI) IOHANNIS, "INCUNUNATE" DE REFUZUL LASH, DE PARTICIPARE, CU PONTA FATA IN FATA, LA DEZBATERILE TELEVIZATE? SA RECAPITULAM DOAR CATEVA GAFE: MALACUL E "POLITRUC" - INCULTURA!!! (INSEAMNA ACTIVIST POLITIC, SOVIETIC, ANII '50-'60); "JUDETUL" DEVA (INCULTURA!!!), VARZA LA GEOGRAFIA ROMANIEI!; NU NEGOCIAZA CU FEMEI, NICI CU VREUNUL DIN CANDIDATII PERDANTI (GAFA POLITICA ULUITOARE!); E LASH: NU VINE LA CONFRUNTAREA CU PONTA! SI VOR CONTINUA... PT. CA E PREA PROST SI CORUPT (SI "NITEL", CRIMINAL NEONAZIST), GANGAVUL MALAC, IOHANNIS-ONANIS!!!
MARINELU
06 Noi 2014

Dupa care merge in vizita si in judetul Resita.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz