2020-01-25 14:10

Klaus Iohannis: În şedinţa CSAT de joi decidem poziţia României în privinţa refugiaţilor

 |  12:17
Klaus Iohannis: În şedinţa CSAT de joi decidem poziţia României în privinţa refugiaţilor

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la criza refugiaţilor, că în cadrul şedinţei CSAT de joi se va conveni asupra paşilor pe care România trebuie să-i facă în această chestiune.

"Suntem pentru solidaritate în interiorul Uniunii Europene, suntem solidari cu statele membre afectate de această criză. Trebuie sa respingem manifestările radicale şi să dovedim echilibru şi înţelepciune. Nu cred că această criză poate fi rezolvată printr-o abordare birocratică, matematică, ci printr o decizie consensuală. Nu vorbim de locuri de cazare, ci despre oameni, de integrarea lor în societate", a afirmat Klaus Iohannis, în mesajul adresat parlamentarilor, transmite Mediafax.

Şeful statului a mai spus că situaţia refugiaţilor va fi abordată în cadrul şedinţei CSAT de joi.

"În cursul zilei de mâine (joi - n.r.), la CSAT, vom conveni asupra paşilor pe care România trebuie să-i facă, iar de câte ori situaţia o va impune, voi comunica cu dumneavoastră şi cu reprezentanţii celorlalte instituţii ale statului", a completat preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-16Parerea ta...

TILICA
16 Sep 2015

TREBUIE ANALIZAT SI CAZUL PUSCARIABILULUI SARBU ILIE AJUNS LA CURTEA DE CONTURI a Ro .Curtea de Conturi a Ro este tot o HAZNA sau o TROACA de PORCI ca si PARLAMENTUL??????????
CETATEAN
16 Sep 2015

ACOPERA GOLURILE DIN FURTISAGURI CU ISARESCU . SEFULE LASA PAPAGALI DIN PARLAMENT SI DECRETEAZA STARE DE URGENTA LA HOTARE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine