2020-02-21 15:18

Klaus Iohannis, în vizită oficială în Israel. Programul preşedintelui

 |  08:19
Klaus Iohannis, în vizită oficială în Israel. Programul preşedintelui

Președintele Klaus Iohannis efectuează o vizită în Israel, în cursul zilei de luni urmând să se întâlnească cu se va întâlni, luni, cu omologul său israelian, Reuven Rivlin, și cu premierul Benjamin Netanyahu.

Luni dimineață, șeful statului va fi primit de către omologul său israelian, Reuven Rivlin, cei doi oficiali susţinând o declarație de presă comună. Ulterior, președintele Klaus Iohannis se va întâlni la sediul guvernului israelian cu premierul Benjamin Netanyahu, cu care va susține declarații de presă comune.

Şeful statului și soția sa Carmen Iohannis se întâlnesc luni și cu patriarhul grec-ortodox al Ierusalimului, Theophilos al III-lea. De asemenea, cei doi vor merge la Biserica Sfântului Mormânt, pe care o vor vizita. Președintele Klaus Iohannis și soția sa vor participa şi la dineul de stat oferit de omologul său israelian și soția sa.

În cursul zilei de marți, Klaus Iohannis şi soția sa merg la Cimitirul eroilor israelieni.  Şeful statului va avea marți convorbiri cu liderul opoziției parlamentare, președintele Partidului Muncii, Isaak Herzog, și cu președintele Knessetului, Yuli Edelstein. De asemenea, alături de soția sa, va vizita Așezământul Bisericii Ortodoxe Române.

Miercuri, preşedintele va merge la Zidul Plângerii și se va întâlni, la Ierusalim, cu comunitatea israeliană de origine română.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine