2020-07-07 14:21

Klaus Iohannis, înainte de vizita în Franţa: Este important să arătăm că România, ce spune, aia face

 |  10:46
Klaus Iohannis, înainte de vizita în Franţa: Este important să arătăm că România, ce spune, aia face

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat, marţi, într-o vizită oficială în Franţa, în cadrul căreia va avea convorbiri cu preşedintele francez, François Hollande. De asemenea, şeful statului va participa, joi, şi la Consiliul European de la Bruxelles, precum şi la summit-ul Partidului Popular European. Iohannis a declarat, înaintea plecării la Paris, că trebuie să arătăm că ”România, ce spune, aia face”.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că este importantă consolidarea parteneriatului cu Franţa, dar şi să arătăm că ”România, ce spune, aia face”.

Şeful statului a mai spus că este vorba despre prima vizită bilaterală din mandatul de preşedinte.

Klaus Iohannis a menţionat că vizita la Paris vine la invitaţia preşedintelui Francois Hollande.

”Avem relaţii româno-franceze care depăşesc cadrul unui parterneriat simplu, chiar al unui parteneriat strategic, în domeniul culturii, cercetării, educaţiei şi francofonia, care este o zonă de parteneriat foarte impotantă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că, în cadrul vizitei vor fi discutate chestiuni legate de UE şi chestiuni de actualitate cum ar fi combaterea terorismului şi situaţia din Ucraina.

Preşedintele Klaus Iohannis merge în această deplasare externă cu soţia sa, Carmen Iohannis, fiind vorba despre o vizită oficială. În delegaţia care îl însoţeşte pe şeful statului la Paris şi Bruxelles se află consilierul personal Mihai Răzvan Ungureanu, consilierii prezidenţiali Dan Mihalache, Simina Tănăsescu, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, George Scutaru, Leonard Orban, purtătorul de cuvânt Tatiana Niculescu Bran.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10Parerea ta...

CETATEAN
10 Feb 2015

Mihai Rasvan Ungureanu consilier care a vorbit si cerut ajutorul in limba Moghiorosilor la prezidentiale ??? !!!
ANONIM
10 Feb 2015

PROFESORE, PROFESORE vezi mai intai ce NENOROCIRI se spun si apoi sa-ti dai seama daca mai trebuie si facute. Din cauza prostiilor zise si facute Ro se afla intr-o prapastie abisala. SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz