2020-08-04 15:18

Klaus Iohannis invită partidele la o nouă rundă de consultări pentru desemnarea premierului

 |  10:53
Klaus Iohannis invită partidele la o nouă rundă de consultări pentru desemnarea premierului

Președintele Klaus Iohannis a trimis, luni, o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlament prin care îi invită la o nouă rundă de consultări în vederea desemnării unui nou premier.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis luni, 9 noiembrie a.c., o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la o nouă rundă de consultări, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de Prim-ministru. Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, programul consultărilor va fi următorul:

Luni, 9 noiembrie 2015:

Ora 18.00 - Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 19.00 - Partidul Naţional Liberal (PNL).

Marți, 10 noiembrie 2015:

Ora 11.00 - Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 11.30 - Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR);

Ora 12.00 - Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);

Ora 12.30 - Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut săptămâna trecută prima rundă de consultări cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui nou premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-09Parerea ta...

VAI DE NOI
09 Noi 2015

Hai forest Gump, mai gandeste cu cu capul tau nu ai nevoie de atatea minti stralucite care sa decida ceva . Mai pune-ti si tu in miscare ultimii neuroni sau daca te depaseste situatia , de ce nu te retragi cum a facut-o Constantinescu ??? Nu trebuie sa iesi la pensie de la Cotroceni .
RUNDA 22
09 Noi 2015

Poate nu o tine-o asa pana la Craciun . La ce si-or pune zeci de consilieri si secretare , de oameni ai lor pe langa ei , daca tot boi sunt cu totii ? Nu au o idee clara, un plan , nu sunt in stare sa gandeasca si sa actioneze . Astia nu au nicio treaba cu politica , fac experimente pe poporul roman .
MANIX
09 Noi 2015

I-ai chemat luni și marți deși spuneai ca te mai întâlnești o singură dată cu toți.Pleci cumva miercuri într-o mică plimbărică,herr primar ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz