2020-07-09 14:49

Klaus Iohannis îşi lansează sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale în cadrul unui miting

 |  11:12
Klaus Iohannis îşi lansează sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale în cadrul unui miting

Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, își lansează sâmbătă candidatura, în cadrul unui miting care are loc în Piața Victoriei din București. De asemenea, Iohanis îşi va prezenta luni, la Palatul Parlamentului, programul "România lucrului bine făcut".

ACL a precizat, într-un comunicat de presă, că mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale va începe la ora 11. 00 și este preconizat să dureze în jur de 90 de minute.

Klaus Iohannis și-a depus sâmbăta trecută candidatura la BEC, unde a adus peste 2.000.000 de semnături.

"Mulțumesc celor peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni, într-un timp record. Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puțin un om al vorbelor și mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică, mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oamenii, pentru România", a precizat Klaus Iohannis.

Candidatul la alegerile prezidenţiale a mai precizat că are în spate echipa ACL. Liberalul şi-a exprimat speranţa că pe parcursul campaniei se vor aduma mai mulţi români care să meargă în aceeaşi direcţie cu el.

"Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituții. Eu am în spate echipa Alianței Creștin-Liberale și cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine", a afirmat candidatul la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-27Parerea ta...

UNUL CARE STIE
27 Sep 2014

Cu atata va ramane! :-)
UNUL CARE STIE
27 Sep 2014

Se pregateste MELE... :-)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz