2020-06-06 12:10

Klaus Iohannis l-a primit pe ministrul Afacerilor Externe al Republicii Italiene

 |  13:34
Klaus Iohannis l-a primit pe ministrul Afacerilor Externe al Republicii Italiene

Președintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe ministrul Afacerilor Externe al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni. Cei doi oficiali au subliniat nivelul excelent al relațiilor bilaterale, confirmat de numeroasele contacte la nivel înalt, de diversitatea și amploarea acestora, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Sursa citată a mai precizat că în cadrul întâlnirii a fost evidențiată și dinamica deosebită a schimburilor și cooperării economice, Italia fiind cel de-al doilea partener comercial al României și unul dintre primii investitori în economia românească. De asemenea, interlocutorii au subliniat în acest cadru rolul important pe care îl au, în intensificarea relației bilaterale, comunitatea româna din Italia, respectiv italiană din România.

Administraţia Prezidenţială a mai precizat că în cadrul întrevederii, cei doi înalți demnitari au abordat și teme de actualitate aflate pe agenda europeană și internațională: migrația, situația din Grecia și vecinătatea Estică — cu accent pe situația Republica Moldova și Ucraina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine