2020-07-09 14:05

Klaus Iohannis, la Catelul Peleş: Comportamentul şi loialitatea Reginei Ana o aşază între simbolurile României contemporane

 |  10:59
Klaus Iohannis, la Catelul Peleş: Comportamentul şi loialitatea Reginei Ana o aşază între simbolurile României contemporane

Președintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, că simplitatea și căldura umană a Reginei Ana, precum și exemplul personal de comportament și loialitate o așază între simbolurile României contemporane.

Şeful statului a venit miercuri dimineață, la Castelul Peleș, pentru a prezenta condoleanțe familiei regale. Preşedintele a depus o coroană, a aprins o candelă și a scris un mesaj în cartea de condoleanțe.

"Compasiunea și regretul meu profund pentru dispariția majestății sale Regina Ana a României. Simplitatea și căldura umană a Reginei Ana, precum și exemplul personal de comportament și loialitate o așază între simbolurile României contemporane. În aceste momente de adâncă tristețe, transmit condoleanțele mele întregii familii regale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", este mesajul pe care președintele Klaus Iohannis l-a scris în cartea de condoleanțe deschisă la Castelul Peleș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-10

In legatura cu acest articol...

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Castelul Peleş
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz