2019-12-06 03:36

Klaus Iohannis, la slujba de Rusalii de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu

 |  17:18
Klaus Iohannis, la slujba de Rusalii de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat duminică, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Rusalii de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime” din Sibiu. La finalul slujbei, înainte de a se urca în maşină, a fost aplaudat de câţiva oameni aflaţi în zonă.

Şeful statului şi soţia sa au ajuns la biserică înainte de începerea slujbei. La ieşire, înainte de a se urca în maşină, a fost aplaudat de câţiva oameni care se aflau în zonă.

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, şi soţia sa au mers la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu şi în 1 aprilie, când a fost celebrat Paştele catolic, dar şi în 8 aprilie, când a fost sărbătorit Paştele ortodox, ei asistând la slujbele de Înviere.

Şi în 2017, dar şi cu un an înainte, soţii Iohannis au petrecut Paştele la Sibiu, participând la slujbele de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime”, unde Iohannis obişnuieşte să meargă încă de pe vremea când era primar al Sibiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-20Parerea ta...

LEVST.
20 Mai 2018

dascal, vorba vine!(facut pe marci vest germane!) si inca de fizica, sa te tarasti in patru labe si sa lingi podeaua bisericilor, denota o decadere greu de conceput...Iar raportat la functia si pozitia sociala asumata, individul -practic- ar trebui distrus biologic, este cel mai mare pericol social...
@ LEVST
20 Mai 2018

Corect levst ...dar cum propui sa fie distrus acest gunoi sterp ...oare ptr asta il plateste poporul ...sa faca turism la sibiu saptamanal cu o armata de spp.isti după el ???
ANONIM
21 Mai 2018

CAT de bisericosi si credincioși se dau acești STERPI... dar cand au vândut copii sau au FURAT case cu acte false,.nu le.a fost teama de puterea divina ....de aceea sunt niste sterpi. .domnul nu doarme ...indiferent de religie ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray