2019-12-14 07:47

Klaus Iohannis: Lista integrală a echipei care îmi va fi alături la Palatul Cotroceni, săptămâna viitoare

 |  07:34
Klaus Iohannis: Lista integrală a echipei care îmi va fi alături la Palatul Cotroceni, săptămâna viitoare

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt începând cu data de 21 decembrie. În ceea ce priveşte lista integrală a echipei care îi va fi alături la Palatul Cotroceni, aceasta va fi dată publicităţii săptămâna viitoare.

"Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare", a scris Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare şi fost jurnalist la BBC, va fi purtătoarea de cuvânt al preşedintelui ales, Klaus Iohannis. Aceasta a scris pe contul său de Facebook că Iohannis i-a făcut această propunere, motiv pentru care se simte „onorată”.

”O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Editurii Polirom, Tatiana Niculescu Bran a absolvit, Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles. De asemenea, între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

Tatiana Niculescu Bran a publicat în anul 2006 primul roman non-ficţional din literatura română, ”Spovedanie la Tanacu”, urmat, în 2007, de ”Cartea Judecătorilor”.

În 2010, Liternet i-a publicat piesa de teatru ”Brâncuşi contra SUA”. La Editura Polirom, Tatiana Niculescu Bran a mai publicat ”Nopţile Patriarhului” (2011), ”În Îara lui Dumnezeu” (2012), ”Spovedanie la Tanacu” (ed. a II-a, 2012, 2013; roman tradus în limba italiană) şi ”Cartea Judecătorilor” (ed. a II-a, 2013).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray