2020-06-07 00:30

Klaus Iohannis merge la Bacău, în VIZITĂ la compania Aerostar. Va participa la o dezbatere cu tinerii

 |  09:09
Klaus Iohannis merge la Bacău, în VIZITĂ la compania Aerostar. Va participa la o dezbatere cu tinerii

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla joi la Bacău, unde va vizita compania Aerostar şi va participa la o dezbatere cu tinerii.

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla joi în municipiul Bacău, unde va vizita societatea comercială Aerostar SA şi va participa la dezbaterea ''Viziunea tinerilor pentru viitorul României'', potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, şeful statului va face o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău, compania fiind lider local şi regional în domeniul fabricaţiei de piese destinate domeniului aviaţiei, în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în domeniul sistemelor defensive aero şi terestre. Vizita este programată de la ora 15.00.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis va participa, de la ora 17.00, la dezbaterea naţională "Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, unde va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât şi despre modul în care aceştia se pot implica în dezvoltarea ţării. La dezbatere vor fi prezenţi peste 300 de participanţi, membri ai principalelor structuri de tineret din ţară, precizează sursa citată.

Evenimentul este organizat în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, aflat sub Înaltul Patronaj al preşedintelui României. În perioada mai 2017 – mai 2018, titlul de Capitală a Tineretului din România a fost deţinut de municipiul Bacău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
27 Apr 2018

NEMTALAULE INTREABAI PE EI ; CE SECRETE MILITARE AU VINDUT CEI DIN INTREPRINDERE ? CEI DE LA CERCETARI SAU DOCUMENTE SECRETE VINDUTE , PE NIMIC .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine