2019-10-18 21:40

Klaus Iohannis, mesaj FERM către Marea Britanie pentru români după Brexit

 |  21:27
Klaus Iohannis, mesaj FERM către Marea Britanie pentru români după Brexit

Președintele Klaus Iohannis a transmis oficialităților din Marea Britanie că românii din Regat trebuie să beneficieze și după Brexit de un tratament corect și nediscriminatoriu.

”Menţionez un alt atu în relaţiile noastre, comunitatea românească din regat, care este foarte bine integrată şi contribuie net şi valoros la economia britanică.

Pentru noi este foarte important să se asigure un tratament echitabil şi nediscriminatoriu în perioada de după brexit, o decizie pe care o regretăm, dar o respectăm.

Sperăm să avem un parteneriat bine calibrat în ceea ce priveşte relaţiile viitoare dintre UE şi UK, având în vedere multiplele interese comune ale celor 2 părţi” a declarat Klaus Iohannis la Ambasada Marii Britanii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

LEVST.
12 Iun 2018

alte palavrageli d'ale sasului, insa facute cu gura stramba, sa para fioros, el saracul nu a fost si nu este in stare sa asigure nici cel mai mic lucru romanilor DIN tara, da' se vrea mare aparator al celor plecati de acasa, plecati tocmai pentru ca un latrau ca el nu este bun de nimic...Exceptie sa se vaite ca pesedeul vrea sa-i "amputeze" puterea , de fapt aia ii amputeaza gatul, insa are oasele groase ca si in cap, asa ca merge greu... Insa vor reusi, atata tmp cat malai-mare nu se va scutura la modul f. serios de jugul in ca s-a bagat singur...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray