2019-11-19 06:15

Klaus Iohannis, mesaj pentru români după exercitarea dreptului de vot: „De votul de astăzi depinde viitorul României”

 |  10:30
Klaus Iohannis, mesaj pentru români după exercitarea dreptului de vot: „De votul de astăzi depinde viitorul României”

Președintele Klaus Iohannis a fost la vot. Acesta a declarat că a votat pentru o țară normală și i-a îndemnat pe români să iasă la vot.

"Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că și pentru mine personal. Am votat pentru România normală. Imi doresc un viitor foarte bun pentru Româ ia și sper să primeasc conirmarea că foarte mulți români își doresc acest lucru. Astăzi, în ziua votului, românii decid ce fel de viitor își doresc. Ziua votului este cea mai importantă", a spus Iohannis.

Decizie de ultimă oră după scandalul de la Liceul Jean Monet, acolo unde președintele Klaus Iohannis a venit să voteze. Decizia judecătoarei Olimpia Crețanu, care a interzis accesul presei cu camere de filmat în secție va fi încălcată.

Președintele secției de votare a semnat o hârtie prin care accesul presei e permis. Situația s-a rezolvat ca prin minune după intervenția staff-ului de campanie al președintelui Klaus Iohannis.

Asta după ce și șeful AEP, Constintin Buică, a fost prezent la Jean Monet și a informat că judecătoarea care a emis interdicția va fi amendată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis? Unii sociologi au început să vorbească despre posibilitatea ca primarul Sibiului şi candidatul PNL, Klaus Iohannis, să nu ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Mai mult, el anunţă pe Facebook că ar cam sta departe de confruntările televizate şi lămuritoare. “Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc!”. Până inventează un joc pe gustul lui s-ar putea să se termine alegerile
24 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray