2020-04-07 11:36

Klaus Iohannis, noi ACUZAȚII împotriva PSD: ”Împroașcă venin, minciuni și fake-news”

 |  22:27
Klaus Iohannis, noi ACUZAȚII împotriva PSD: ”Împroașcă venin, minciuni și fake-news”

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acuzat vineri PSD că în campania electorală „împroaşcă venin, minciuni şi fake-news”.

„Probabil aţi urmărit campania electorală. Aţi observat cum s-au poziţionat candidaţii. (...) Nu aveaţi cum să nu observaţi şi campania PSD! Aţi observat cum îşi arată faţa urâtă. (...) PSD împroaşcă venin, minciuni şi fake-news. Asta face PSD, ăsta este PSD. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, aliaţii voştri. Asta ştie să facă PSD şi nu este suficient. Au pierdut şi au pierdut grav, au fost trimişi de trei ori acasă de poporul român, la europarlamentare, referendum şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. PSD îşi face planuri pentru moţiune de cenzură. Ei vor să se întoarcă. Cum să trăiască PSD fără conexiuni la bugetul ţării? Ori aşa ceva cred că sunteţi de acord că nu putem să permitem”, a spus Iohannis, la o întâlnire cu simpatizanţii, organizată la Baia Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

BABUIN
16 Noi 2019

Oare mai mult decat faci tu si pdl .ul tau ??? Oare nu ai impresia ca stai in fata unui ventilator in care ai aruncat...rahat ??
OVIDIU
17 Noi 2019

După ce a dat psd-ului mai multe șanse acum nu are alta platforma. Hai sa vedem propunerile de activități pentru noul mandat, trei ani de vacanta ca să-l depășească pe Jules Verne.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine