2020-07-05 20:53

Klaus Iohannis o PUNE LA PUNCT pe Viorica Dăncilă: ”Reprezintă un regim care a guvernat împotriva românilor”

 |  19:38
Klaus Iohannis o PUNE LA PUNCT pe Viorica Dăncilă: ”Reprezintă un regim care a guvernat împotriva românilor”

Președintele Klaus Iohannis a menționat, într-un discurs susținut cu ocazia unei vizite electorale la Ploiești, care sunt motivele pentru care a refuzat dezbaterea cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă. Președintele le-a răspuns și celor care îl critică pentru absența unei dezbateri între candidați.

„Unii au început să dezbată dezbaterea. În esență o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni. Dar, nu vreau să repet toată discuția, vreau să spun că nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, nereformat, reprezintă guvernul care a întruchipat regimul toxic Dragnea-Dăncilă, regim care a guvernat cras împotriva românilor, nu doar că a guvernat împotriva românilor, a atacat românii în stradă anul trecut pe 10 august. Pe reprezentantanta unui astfel de partid care a guvernat împoriva românilor și care mai nou aruncă acuzații xenofobe nu pot să o întâlnesc la o dezbatere. Despre ce să vorbim?”, a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale susține că România a fost compomisă în plan extern de acțiunile fostului premier Viorica Dăncilă.

„A, sigur, cineva poate să răspundă, este vorba despre România și despre români. Da, România în extern a fost compromisă de această contracandidată a mea. Vă amintiți ca s-a dus la New York și ne-a făcut mari probleme, s-a dus într-o țară vecină și prietenă și a încurcat capitala.

Să vorbim despre viitorul românilor? Eu să vorbesc cu contracandidata despre viitorul românilor? Eu care îmi doresc un viitor bun pentru români și să vorbesc cu contracandidata care a condus guvernul care le-a făcut rău românilor, care i-a gazat pe 10 august? O candidată care a tolerat mereu atacuri xenofobe de cea mai joasă speță? Cu această doamnă să discut despre Europa?”, a mai susținut Președintele.

Klaus Iohannis a vorbit și despre atacurile recente ale social democraților.

„A pus această contracandidată a mea pe unii din echipa de la PSD să spună lucruri foarte ciudate. Cum că eu mi-aș dori să adun pesediștii undeva pentru reeducare. Bun, acuma una la mână asta nu e treaba mea. Doi, ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuie să fie educat. Ori de la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot pur și simplu să presupun că au beneficiat de prima etapă esențială de educație. Unii bine intenționați au vehiculat în spațiul public o chestiune: cum că lipsa dezbaterii ar reprezenta un deficit democratic. Acum, să vă spun sincer, în România există un deficit democratic, și are un nume: Partidul Social Democrat”, a fost concluzia lui Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
18 Noi 2019

in sfarsit ceea ce stie orice om normal din Romania spune si presedintele Johannis-si anume ca PSD a constituit o grupare care s-a situat in razboi cu propriul popor in ultimii 30de ani.Ce pot sa zic,decat BRAVO JOHANNIS
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Noi 2019

Voi sunteti normali ,oameni normali din Romania ..?!! ma faci sa rad si n am voie Atunci cand esti hot cu 27 de dosare si vrei inca o data sa hoschesti si sa bagi strambe ,cand in 5 ani nu ai facut nimic ,cand fugeai de la conferinte internationale la siteuri arheologice Vai de capul nostru si de zilele noastre .....!!!???? PFHUAI ,ce minciuni gogonate !!!!Uite oameni buni pe cine vreti sa puneti sa conduca tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PARAIPAN
18 Noi 2019

SICTIR PENTRU CENZURA !!!!
FLORAREASA
19 Noi 2019

Cioara vrea sa ia nuca cazuta in buda
DEMOCRATIC
19 Noi 2019

Johannis ! Un om luptător cu foarte bune si multe capacitați pentru Romania si pentru popor.
ANONYMOUS
19 Noi 2019

Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!! Hot de case !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz