2020-07-04 11:29

Klaus Iohannis participă la aniversarea a 155 de ani de la înființarea primei unități de gardă din Armata Română modernă

 |  09:41
Klaus Iohannis participă la aniversarea a 155 de ani de la înființarea primei unități de gardă din Armata Română modernă

Președintele Klaus Iohannis participă, miercuri dimineața, la manifestările dedicate aniversării a 155 de ani de la înființarea primei unități de gardă din Armata Română modernă.

La ceremonie, participă și premierul interimar, Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, șeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, mai mulți consilieri prezidențiali, precum și principele Radu.

Cu acest prilej, drapelul Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" va fi decorat cu Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-01Parerea ta...

GEAL CONSERVA
01 Iul 2015

In timp ce INSTITUTUL CANACUZINO moare. Economia moare, Invatamantul moare, Agricultura moare toate din lipsa de finantare si de management eficient conducerea satului roman gaseste de cuviinta sa faca FAST cu ARMATA unde domneste rancezeala , risipa de resurse si lipsa de performanta si care totodata este dotata doar cu CAI de LEMN si tehnica militara de cand era lupu catel. . Dl diriginte de liceu IOHANNIS ne dovedeste cu seriozitate nemteasca ca suntem inca in lumea a treia de pe planeta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz