2020-07-15 16:11

Klaus Iohannis, REACŢIE la zvonurile privind preluarea ŞEFIEI Consiliului European. Ce spune preşedintele

 |  14:29
Klaus Iohannis, REACŢIE la zvonurile privind preluarea ŞEFIEI Consiliului European. Ce spune preşedintele

Klaus Iohannis a comentat, miercuri, în Parlamentul României, zvonurile apărute în spaţiul public conform cărora ar fi interesat de preluarea Preşedinţiei Consiliului European, şeful statului spunând că se simte confortabil în postura de preşedinte al României.

"Eu acum sunt preşedintele României şi mă simt foarte confortabil în această postură", a răspuns Klaus Iohannis unei întrebări legate de posibilitatea de a prelua funcţia de preşedinte al Consiliului European, potrivit Mediafax.

Consiliul Naţional al PNL a decis duminică, 11 martie, să îl susţină pe actualul preşedinte Klaus Iohannis, dacă va candida pentru un nou mandat prezidenţial, şi pe preşedintele PNL Ludovic Orban pentru poziţia de premier, dacă partidul va câştiga viitorul scrutin parlamentar.

În spaţiul public au apărut informaţii privind posibila preluare a funcţiei de preşedinte al Consiliul European de către preşedintele Klaus Iohannis. În prezent funcţia este ocupată de Donald Tusk.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2018

ZVONURI DE K K T...........................
MIAMI
19 Apr 2018

Se simte "confortabil"in postura de dulap la Cotroceni si excursionist pe toate meridianle si paralele sau ... cine are nevoie de dumnealui la "oropa" ?!?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz