2020-07-02 19:28

Klaus Iohannis: Regret că Parlamentul s-a transformat într-un scut de protecţie pentru Victor Ponta, bănuit de fapte penale

 |  12:43
Klaus Iohannis: Regret că Parlamentul s-a transformat într-un scut de protecţie pentru Victor Ponta, bănuit de fapte penale

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, marţi, referitor la votul din Camera Deputaţilor, că Parlamentul nu ar trebui să obstrucţioneze actul de justiţie. De asemenea, şeful statului şi-a exprimat regretul că actuala coaliţie de guvernare s-a transformat într-un scut de protecţie pentru Victor Ponta, bănuit de fapte penale.

”Îmi menţin punctul de vedere conform căruia Parlamentul nu ar trebui să obstrucţioneze actul de justiţie. Regret faptul că astăzi coaliţia de guvernare a impus o decizie în sens contrar. Regret, totodată, faptul că Parlamentul s-a transformat într-un scut de protecţie pentru persoana Victor Ponta, bănuită de fapte penale. Este o dovadă de maximă iresponsabilitate şi de sfidare la adresa cetăţenilor faptul că parlamentarii ce alcătuiesc majoritatea împiedică justiţia să-şi facă datoria, sunt dispuşi să distrugă instituţia Parlamentului, aşa cum ar trebui ea să funcţioneze într-un stat de drept şi să afecteze imaginea României pentru a salva politic o singură persoană”, a precizat preşedintele Klaus Iohannis, într-o declaraţie transmisă de Administraţia Prezidenţială la scurt timp de la votul din Camera Deputaţilor, care a menţinut raportul Comisiei Juridice, de respingere a începerii urmării penale a premierului Victor Ponta şi pentru infracţiunea de conflict de interese.

Şeful statului a mai afirmat că ”majoritatea parlamentară refuză să accepte semnalul dat de cetăţeni, care a fost unul foarte clar: stop corupţiei, politică făcută cu integritate şi responsabilitate”.

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că soluţia pentru ieşirea din actuala situaţie este demisia lui Victor Ponta din funcţia de prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Iun 2015

SUNT COMPLICI LA TOATE FURTURILE SI JAFURILE DIN BANII PUBLICI>>>>>>ROMPETROL-KAZMUNAI-SPAGODUBAI>>>>>>>>>>LOTERIA-NOVOMATIC-INTRALOT->>>>>>>>>>TAIERILE ILEGLE DE PADURI>>>>>>MAFIA IMOBILIARA>>>>>>>>>PRIVATIZARI CU DEDICATIE>>>>>>CAPUSAREA INDUSTRIEI SI AGRICULTURII>>>>>>FALIMENTAREA BANCILOR>>>>>>>>>>>>>FRAUDE CU FONDURI EUROPENE>>>>>>>EADS-MICROSOFT>>>>>>MAFIA CU EPOLETI>>>>OAMENII LUI MAGUREANU-SEKU
FBI
10 Iun 2015

Gest de forță fără precedent în relațiile româno-americane. Ambasada SUA i-a SUSPENDAT marți, viza diplomatică numitului Ponta Victor, prim-ministru al Guvernului României. Demersul oficialilor americani a survenit la doar câteva ore după votul din Camera Deputaților unde, a fost respinsă solicitarea DNA de cercetare a deputatului Victor Ponta.Motivul fiind faptul ca Ro are un premier urmarit penal. Reprezentantii SUA cunosc intregul profil penal al premierului si complicilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz