2020-06-03 13:46

Klaus Iohannis se adresează miercuri Parlamentului

 |  19:58
Klaus Iohannis se adresează miercuri Parlamentului

Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa miercuri plenului reunit al celor două Camere, anunţă Mediafax.

Printre temele pe care preşedintele le va aborda în faţa aleşilor se află criza refugiaţilor, votul prin corespondenţă, un cod al incompatibilităţilor şi reglementări privind aleşii locali.

Klaus Iohannis declara, luni, că tematica cotelor obligatorii este pe cale să dispară din discursul liderilor europeni, iar România va căuta alte metode prin care să îşi arate solidaritarea, precizând că subiectul migraţiei va fi discutat inclusiv în Parlament.

Discursul de miercuri din Parlament este al treilea pe care îl va susţine Klaus Iohannis în faţa senatorilor şi deputaţilor, de la preluarea mandatului. Prima alocuţiune a avut loc în luna februarie, când preşedintele a cerut ca până la finalul sesiunii parlamentare să existe o nouă legislaţie privind alegerile. A doua oară, Klaus Iohannis s-a adresat Parlamentului în luna iunie, prezentând noua Strategie Naţională de Apărare. Klaus Iohannis le-a promis senatorilor şi deputaţilor, în primul său discurs, că va veni în faţa lor la fiecare început de sesiune parlamentară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine