2019-12-05 22:36

Klaus Iohannis va participa, în 10-11 noiembrie, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului, la Paris

 |  14:16
Klaus Iohannis va participa, în 10-11 noiembrie, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului, la Paris

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în 10-11 noiembrie, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din cadrul Primului Război Mondial, ce vor avea loc la Paris. Participarea are loc la invitaţia preşedintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Cu acest prilej, la Arcul de Triumf, va avea loc ceremonia Centenarului Armistiţiului, la care preşedintele României va fi prezent, alături de liderii ţărilor beligerante din Primul Război Mondial, precum şi cei ai ţărilor care au sprijinit efortul de război.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, totodată, la deschiderea Forumului de Pace de la Paris, o iniţiativă a preşedintelui Emmanuel Macron, care îşi propune să genereze proiecte concrete în spiritul multilateralismului şi al cooperării contemporane, în sprijinul păcii, informează Administraţia prezidenţială.

De asemenea, cu ocazia vizitei la Paris, preşedintele României se va întâlni cu studenţi, masteranzi şi doctoranzi români din regiunea pariziană, implicaţi în cercetarea ştiinţifică. Întâlnirea, organizată la Ambasada României la Paris, este dedicată contribuţiei româneşti la dezvoltarea ştiinţei şi tehnicii în Anul Centenarului Marii Uniri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray