2020-07-05 20:46

Klaus Iohannis: Viitorul Parlamentul va trebui să coopereze pe deplin cu justiţia

 |  14:36
Klaus Iohannis: Viitorul Parlamentul va trebui să coopereze pe deplin cu justiţia

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că ”trebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament va coopera pe deplin cu justiţia”.

Citeşte şi: Preşedintele Klaus Iohannis cheamă partidele la consultări pe tema legislației electorale

”Finanţarea partidelor şi a campaniilor electorale trebuie să fie corectă şi transparentă. Românilor din străinătate trebuie să li se asigure dreptul la vot. Reforma sistemului electoral trebuie să garanteze prezenţa unor candidaţi preocupaţi de buna gestionare a banilor publici şi care într-adevăr să-i reprezinte pe cetăţeni. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament va coopera pe deplin cu justiţia”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi: PNL, despre consultările cu preşedintele Klaus Iohannis: Ne pică ca o mănuşă. Vom susţine proiectele iniţiate de liberali

Şeful statului a mai menţionat că, începând de luni, vor avea loc o nouă serie de consultări pe aceste teme, cu partidele şi formaţiunile politice reprezentate în actualul Parlament.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre consultările de la Cotroceni: Penibilii de la transporturi ar putea fi un subiect de discuţie

În fotografia care este ataşată postării de pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis transmite: ”România are nevoie de împrospătarea Parlamentului cu oameni noi, care să reprezinte cu adevărat aspiraţiile celor care i-au ales”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-16Parerea ta...

SASUL VB DE JUSTITIE?
16 Apr 2015

Mai sa fie Inaltule de la Palat! Dar cand s-au facut jocurile si s-a pus presiune pe ICCJ ca sa se dea verdictul pentru inconpatibilitatea celui care crea ca Parlamentul sa devina carpa Trinomului, cum a fost? Este clar ca madame Stanciu sefa ICCJ a avut ceva probleme si suparari cand i s-a impus de catre Binom sa faca o nelegiuire, iar acum este santajata cat va vi in sistem si deci, nu mai are putere de decizie decat formala. Sa ne scuteasca "ficusul" de la Palat cu teorii puierile: care viitor Parlament, cel al PeNaL-ului? Pai la el sunt cei mai mari mafioti ai tarii la ora actuala, PSD s-a cam curatat. Ori Iohannis Alesul lui Coldea, ar trebui sa fie ultimul om de pe planeta care sa-si permita sa vorbeasca despre Justitie si cum sa se faca!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz