2020-08-06 04:30

Klaus Iohannis:”PSD a compromis viitorul României”

 |  19:11
Klaus Iohannis:”PSD a compromis viitorul României”

Președintele Klaus Iohannis a lansat sâmbătă o serie de atacuri dure la adresa PSD, partid despre care a spus că nu a avut timp să guverneze pentru România, fiind ocupat ”cu asaltul continuu asupra statului”.

”În ultimii doi ani și jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a săpat adânc la temelia democrației și a statului de drept. PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace! Rușine!”, a spus Klaus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL  din regiunea Sud-Est.

Președintele a subliniat că România anului 2019, cu o guvernare PSD, este un stat membru al Uniunii Europene fără spitale, fără autostrăzi, cu școli încă nesigure și nefuncționale, un stat în care inițiativa privată și investițiile, cele care generează dezvoltare, sunt descurajate.

”În România anului 2019 nu avem asigurat nici măcar transportul public care să facă legătura permanentă între orașele mari și comunele din jurul lor. În asaltul continuu asupra statului român, PSD nu a mai avut timp să guverneze și pentru oameni”, a punctat șeful statului.

El a amintit că pesediștii conduși de Liviu Dragnea au făcut legi care să submineze justiția, poliția, administrația publică, jandarmeria.

”Au pus în vârful acestor instituții oameni care nu aveau ce căuta acolo, fără competențe, dar cu recomandare de la partidul PSD. Instituții fundamentale au fost private de fondurile necesare și s-a încercat subordonarea lor pentru a servi interesele personale ale liderilor de partid. PSD, dragii mei, a reprezentat cea mai mare amenințare la adresa stabilității și viitorului României!”, a mai spus Iohannis.

Președintele a explicat că ”în acești ani grei de luptă cu PSD”, și-a folosit toate pârghiile constituționale pentru a bloca legi, pentru a impune revizuirea unor măsuri care ar fi fost catastrofale, toate acestea culminând cu referendumul pe care l-a convocat pe 26 mai pentru ca românii să își facă auzită vocea la urne.

”Vedeți foarte bine cum în fiecare săptămână se iau la PSD noi decizii pe care trebuie să le blochez, pentru că România riscă să fie distrusă de PSD. În toți acești ani, am reușit să oprim foarte multe erori, dar PSD nu a învățat nimic. Ați urmărit cu siguranță ultimele etape de așa numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea în Parlament, dar le este frică. Le este frică să meargă în Parlament, să își ia votul de validare. Și atunci am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie!”, a mai spus șeful statului.

”Dragii mei, să nu ne facem însă iluzii! PSD, cu orice alt chip va apărea în fața oamenilor, rămâne un pericol pentru România”, a conchis el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

CURDEFER
15 Sep 2019

DRAGIImei ..Iohanus este o binefacere pentru Romania mai ales cu minciunile si ura sa viscerala
CUCUVEAUA ROZ -BETON
15 Sep 2019

Este nervos deoarece ANAF ul il pune sa plateasca casele furate
OANA
16 Sep 2019

PSD a Compromis viitorul romaniei, pai stai sa vedem de ce l-a compromis.Ne-a marit salariile ca-n UE-meritam nu ?, a dat calatorii gratuite pentru pentru scolari si studenti, a marit pensiile, Romania a avut crestere economica confirmata de Eurostat. D-ta ce ai facut D-nule IOHANIS, in afara de ai bloca tot, principiu basist , ce ai facut, eu cred ca d-ta ai blocat viitorul Romaniei, eu nu te-am votat si nici nu o sa te votez.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz