2020-08-10 12:16

Kovesi nu merge la comisia parlamentară

 |  13:53
Kovesi nu merge la comisia parlamentară

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a declarat într-un interviu acordat pe gândul.live, că nu se va prezenta la Parlament, în eventualitatea că se va înfiinţa, aşa cum anunţă USL, o comisie parlamentară care să ancheteze activitatea Parchetului General şi DNA.

"Nu avem nici o problemă dacă se înfiinţează o comisie parlamentară. Nu o să merg la o asemenea comisie. De altfel există decizii ale plenului CSM care spun că procurorii nu pot fi cercetaţi de comisii parlamentare. Pentru abaterile procurorilor există Inspecţia Judiciară care cercetează astfel de reclamaţii", a explicat Procurorul general. 

Kovesi a povestit că la CSM l-a abordat pe Victor Ponta pentru a-l lămuri cum e cu anchetele privind fraudele la referendum. "I-am spus că nu cercetăm doar persoane de la un anumit partid politic, că avem persoane pe care le cercetăm pentru că au împiedicat participarea la vot. Mai mult de jumătate privesc asemenea infracţiuni. I-am spus că poate să ceară o informare pe tema asta. Această informare mi-a fost cerută de doamna Pivniceru. Am să îi trimit această informare săptămâna viitoare", a declarat Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-13Parerea ta...

VIORELGH
08 Sep 2012

dar procurorii aia care au afirmat ca patriciu trebuie sa ia 20 de ani si el de fapt este nevinovat ,ce se intimpla cu ei ? sunt dati afara din magistratura !pentru inducerea in eroare a opiniei publici si afirmatii defaimatoare la adresa unui cetatean nevinovat !!! ce masuri ia kovesi impotriva lor ?,de 10 ani apar in presa interceptari in presa ,ce face aia care spune ca este sefa procurorilor ? este o rusine ca aceste interceptari sunt vindute pe piata neagra si citeodata substituite ,vezi convorbirile lui udrea din dosarul ,,alro'' cineva trebuie sa o traga la raspundere si sa fie exclusa din magistratura aceasta kovesi ,ce face inspectia judiciara ? este complice cu procurorii si cu kovesi ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz