2020-08-08 06:30

L-am prins cu fofârlica. Una spune, alta face primarul Robert Negoiță

 |  07:23
L-am prins cu fofârlica. Una spune, alta face primarul Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, „se jură că nu fură”. Colegii de la ziarul Libertatea l-au prins „cu rața-n gură”! Mai zilele trecute, edilul Sectorului 3 declara că ar introduce pedeapsa cu moartea pentru „cei care înșeală încredea oamenilor”, însă asta nu s-ar aplica și la el. Exemplul concret: ține la secret milioane de lei dați presei.

Cum Robert Negoiță, primarul sectorului 3, refuză să facă transparente cheltuielile de publicitate în presă, Libertatea a intrat în posesia unor facturi, accesând versiunea cache a vechiului site al societății Smart City Invest S.A. Cele mai consistente sume au mers către Digi 24 și Antena 3 – 144.000, respectiv 110.000 de lei într-o lună pentru promovare, scriu colegii de la Libertatea.

Potrivit sursei citate, Primăria Sectorului 3 a încheiat, doar în ultimul an, printr-una dintre societățile pe care le deține, contracte de publicitate în valoare de 17.100.000 de lei.

Cum au crescut sumele: 5,6 plus 6,5 plus 5 milioane pentru COVID-19 

Începând cu luna aprilie a anului trecut, SC Smart City Invest SRL, aflată în subordinea Consiliului Local Sector 3,  a încheiat un contract de promovare cu primăria.  În baza acestui contract, societatea Smart City – care, la acea dată, se numea Investiții Spații Verzi SRL -, urma să contracteze, la rândul ei, servicii de publicitate de la agenții specializate și să cumpere spațiu publicitar la televiziuni, în mediul online și pe posturile de radio. 

Acel prim contract a avut valoarea de 5,6 milioane de lei. Ulterior, în luna septembrie a anului 2019, societatea a încheiat un nou contract de 6,5 milioane de lei, având același obiect, iar în luna aprilie a acestui an, Consiliul Local Sector 3 a aprobat derularea unor noi campanii de informare ale primăriei, contra sumei de 5 milioane de lei. De această dată, pretextul a fost pandemia de coronavirus. 

Mai multe detalii despre practicile neortodoxe ale primarului Negoiță puteți citi pe libertatea.ro

Negoiță și Ponta fac front comun împotriva Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan

În urmă cu două zile, surse apropiate negocierilor dintre Robert Negoiță și liderul PRO România, Victor Ponta, au declarat în Exclusivitate pentru Ziarul PUTEREA că cei doi au bătut palma, iar partidul fostului premier va anunța pe data de 25 iulie că va avea candidat la Primăria Municipiului București pe nimeni altul decât pe actualul edil al Sectorului 3 Robert Negoiță.

Mai multe amănunte despre „jocul” pe care doresc să-l facă cei doi foști pesediști puteți citi AICI

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
10 Iul 2020

niste hiene flamande care se vor manca ntre ei pentru ciolane....siktirrrr scarbelor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz