2019-08-17 14:48

La doar o zi după ce a ieşit oficial din PNL, senatorul DANIEL ZAMFIR s-a înscris în alt PARTID

 |  12:21
La doar o zi după ce a ieşit oficial din PNL, senatorul DANIEL ZAMFIR s-a înscris în alt PARTID

Senatorul Daniel Zamfir, exclus din Partidul Naţional Liberal la sfârşitul lunii martie, şi care anunţase sâmbătă că părăseşte PNL, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută duminică alături de preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că va face parte de acum înainte din acest partid.

Daniel Zamfir a anunţat sâmbătă seară, printr-o scrisoare deschisă adresată colegilor că părăseşte PNL, întârind ideea că motivul pentru care a fost exclus aparţine “din vremuri pe care ni le-am fi dorit demult apuse”, afirmând că PNL a fost “băgat în tranşee”. 

De asemenea, el a spus că direcţia în care se îndreaptă PNL este una greştiă, astfel că paritdul şi-a pierdut brandul care l-a consacrat în cei 140 de ani de istorie şi a devenit, “dintr-un partid apărător al drepturilor şi libertătilor fundamentale ale oamenilor, apărătorul făţis al abuzurilor. El constată "cu amărăciune" că efortul său de "a-i convinge pe aventurierii libertarieni din jurul preşedintelui că drumul PNL este unul profund greşit e în zadar".

“Dragi colegi liberali. Lucrurile pe care le trăim împreună de o bună bucată de vreme sunt pentru mine de neimaginat. V-o spun cu toată sinceritatea şi amăraciunea! Sunt membru al acestui partid de zece ani, am avut onoarea să fiu deputat în perioadă 2012-2016, iar acum din 2016 senator. De la bun început am crezut şi cred în continuare că rolul parlamentărilor este să facă legi bune şi aşteptate de oameni. Aşa am gândit când am început cu legea dării în plată, aşa gândesc şi acum când am iniţiat Legile împotrivă cămătăriei, legi care protejează milioane de români împotrivă abuzurilor instituţiilor financiare bancare şi nebancare. Nu mică mi-a fost surprinderea când am constatat că preşedintele partidului meu ia decizia să fiu exclus din partid dacă voi continuă cu aceste proiecte de lege. Eu însă am continuat şi ele au fost votate în Senat, cu sprijinul majorităţii PSD-ALDE şi îmi doresc să fie votate cât mai repede şi în Camera Deputaţilor pentru a face dreptate milioanelor de români care sunt victimele abuzurilor sistemului bancar şi nebancar”, a anunţat Daniel Zamfir în scrisoarea deschisă postată pe contul său de Facebook şi adresată colegilor săi liberali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-17

In legatura cu acest articol...

E OFICIAL! Un celebru politician PĂRĂSEȘTE PNL. Critici pentru Orban
Parerea ta...

ANONIM
17 Iun 2018

SICA mandolina si paiatele sale Babuina si Alinuta hoata(amanta) vor ajunge sa conduca tara asta la calendele grecesti Si nici atunci
ANONIM
17 Iun 2018

TU Daniel Zamfir, AJUTAT DE NIMFOMANA TA, demonstrezi ca in RO politica e de KKT. ESTI UN GUNOI UMAN.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Jocul lui Tăriceanu pe muzica de la PSD Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, țipă pe toate posturile TV că este candidatul Alianței PSD-ALDE la președinția României cel mai bine poziționat în sondaje și, totodată, cel care poate să-l bată pe Iohannis în turul doi
29 Iul 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray