2019-07-24 11:40

La o lună după ce a demisionat din PNL s-a înscris în ALDE. Despre cine este vorba

 |  14:08
La o lună după ce a demisionat din PNL s-a înscris în ALDE. Despre cine este vorba

Deputatul Daniel Olteanu şi-a anunţat înscrierea în ALDE, la o lună după ce a demisionat din Partidul Naţional Liberal.

„Am decis să mă alătur ALDE pentru că, după 22 ani de la semnarea adeziunii la PNL, este foarte greu să nu rămân liberal, alături de mulţi dintre colegii cu care am traversat aceşti ani. Mă onorează faptul că domnul preşedinte Călin Popescu-Tăriceanu a considerat că subiectele şi proiectele pe care le-am adus în spaţiul public pȃnă acum, ca parlamentar, şi mă refer în special la cele care privesc atenuarea discrepanţelor regionale cu sprijinul direct al statului, sunt solide şi merită susţinerea ALDE. E vorba despre iniţiative pentru care vasluienii, al căror reprezentant sunt, au găsit prea puţină deschidere şi înţelegere din partea guvernărilor anterioare, şi care se referă la scăderea decalajelor între Vaslui şi regiunile bogate, la ştergerea inechităţilor între Moldova şi restul ţării”, se arată într-un comunicat de presă remis de Daniel Olteanu.

Noul deputat ALDE promite că discursul său politic va rămȃne acelaşi, că nu va renunţa la temele pe care le-a adus în atenţia publică prin intervenţiile din Parlament. El susține că va continua să susţină că marile investiţii în infrastructură sunt primele obiective care trebuie asumate pentru Moldova.

”Înainte de a le condiţiona, însă, de resursele de finanţare europeană, trebuie să le realizăm cu fonduri de la bugetul de stat. România a construit 215 km de autostradă cu fonduri de la bugetul de stat, zero km în Moldova, iar asta este o situaţie inadmisibilă. Am speranţa că ALDE va fi locul în care, după o perioadă deloc uşoară pentru mine, voi avea parte de atmosfera de lucru care mi-a lipsit din cauza tensiunilor şi conflictelor ce s-au perpetuat în ultimii ani în PNL. Îmi doresc o colaborare excelentă cu toţi colegii din ALDE, pe care îi asigur că îmi pun la dispoziţie întreagă experienţă politică şi administrativă, şi toată energia de care dispun pentru reuşita unor proiecte comune″, a încheiat Olteanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-26Parerea ta...

@ CERNESCU
26 Iun 2018

Bine ca ai ramas tu sa ii zâmbești pe ...SICĂ ma domină...BABUINA...busoi ...ghorghiu...si toti pdl.isti
@ CERNESCU
26 Iun 2018

Bine ca ai ramas tu sa ii albești pe ...SICĂ mandolină...BABUINA...busoi ...ghorghiu...si toti pdl.isti.....ALUPIGUS
ANONIM
27 Iun 2018

Mama ce maimutoi e si asta, negru si riduri dese pe frunte si pe obraz... el duce tucalul lui Moliceanu-razgandeanu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray