2019-07-21 13:50

La semnul lui Dragnea, TĂRICEANU face un pas înapoi

 |  16:47
La semnul lui Dragnea, TĂRICEANU face un pas înapoi

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi al Senatului, susţine soluţia abrogării ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi acuză anumite instituţii de abuz de putere.

"Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonanței ne va permite să avem o discuție serioasă cu segmente largi ale societății și cu întreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca țară.

România se află într-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor instituții și autorități și va fi nevoie de o abordare lucidă și nepartizană pentru a găsi o rezolvare la această problemă.

De aceea voi propune de îndată tuturor celor interesați, partide, reprezentanți ai societății civile, mediul economic să ne așezăm la aceeași masă", scrie Tăriceanu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-04

In legatura cu acest articol...

PSD-iștii dau înapoi: ”Ordonanța a fost o greșeală”

Dragnea s-a RĂZGÂNDIT: PSD ia în calcul abrogarea ordonanței
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cei trei mușchetari, Liviu, Victor și Călin Cum facem? Mai consultăm Constituția când spune unul, altul, că e încălcată? Liviu și Victor, dar și Călin, spun despre Klaus că a comis o asemenea prostie declarând că nu va numi un penal în funcția de premier. Mai precis nici condamnat, nici urmărit
04 Oct 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray