2020-02-23 10:41

Le Monde: Klaus Iohannis, un fel de star al Facebook în Europa. I-a depăşit pe Angela Merkel şi Francois Hollande

 |  18:12
Le Monde: Klaus Iohannis, un fel de star al Facebook în Europa. I-a depăşit pe Angela Merkel şi Francois Hollande

Klaus Iohannis a devenit un fel de star al Facebook în Europa, depăşindu-i pe Angela Merkel şi Francois Hollande în ceea ce priveşte numărul de like-uri, consideră cotidianul francez Le Monde. Publicaţia este de părere că Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale datorită campaniei de pe internet.

„Klaus Iohannis, primar al Sibiului, bijuterie a regiunii Transilvania situată în centrul României, a câștigat alegerile prezidențiale cu aproape 55% din sufragii. De la victoria sa, Iohannis a devenit un fel de star al Facebook în Europa. În doar o săptămână, a adunat peste 1,2 milioane like-uri pe Facebook depășindu-i astfel pe Angela Merkel, care are 900.000, pe François Hollande, care înregistrează în jur de 500.000, și pe premierul britanic, care abia depășește 400.000 like-uri, notează Le Monde.

Cotidianul francez a mai precizat că niciun președinte de după regimul comunist nu a beneficiat de un asemenea val de simpatie. Un exemplu al popularității sale în rândul cetățenilor îl reprezintă un meniul al mai multor restaurante în care figurează deja pizza Iohannis, pe bază de salam de Sibiu.

 Le Monde a amintit, prin comparație, de campania lui Victor Ponta care „a folosit toate resursele într-o campanie clasică care s-a petrecut la televiziune și pe zecile de mii de afișe răspândite în toate colțurile țării. Greșeală''. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-29Parerea ta...

MANIX
30 Noi 2014

Sunt convins ca va ramane doar un star de Facebook.Totusi 5,3 milioane de oameni care i-au spus "nein " nu sunt de neglijat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine