2019-08-18 14:19

Legenda mustății lui Liviu Dragnea. Ce nebunii făcea șeful PSD în armată

 |  20:32
Legenda mustății lui Liviu Dragnea. Ce nebunii făcea șeful PSD în armată

Şeful PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a povestit in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live ca in spatele mustatii sale sta promisiunea facuta bunicului si tatalui sau, acestia din urma dorindu-si foarte mult ca el sa poarte mustata.

„Nu mi-am dat-o jos (mustata n.r.). A fost dorinta mare a bunicului si tatalui meu sa-mi las mustata sa creasca. Ei au fost foarte suparati cand, din cauza comportamentului meu nu foarte adecvat in armata... Eram destul de nebuni in armata. Dupa ce am luat la facultate, am facut armata la termen redus, la o unitate din Pantelimon. Am fost tuns la zero si eu si alti colegi. Mi-au ras si mustata. Am fost cel mai suparat om. Am evitat sa ma vada tata pana mi-a crescut mustata. Si tata a fost suparat. M-au pedepsit atunci pentru ca saream gardul alaturi de alti colegi”, a povestit Liviu Dragnea la Adevarul Live.

„Marea noastra placere era sa sarim gardul si sa mergem pe jos pana incepea orasul. Era un magazin acolo si ne duceam sa ne luam cate ceva. Marea placere era cand ne intorceam in unitate si noi le aratam celorlalti ca am avut curaj si ca „am evadat” si am venit inapoi. Nu, nu mergeam la fete. Am facut multe nazbatii in armata. Era un comandant pe care il respectam, insa avea niste adjuncti nesuferiti. In fiecare dimineata se dadea onorul. Toata unitatea era adunata in careu, pe platou.

Cand dadea raportul unul dintre adjuncti catre comandantul unitatii, era liniste mormantala. Noi nu il suportam pe cel care dadea raportul. Se purta urat cu noi, era foarte dur si dintr-o bucata. Asa ca am luat un caine sin unitate si, intr-o dimineata, i-am pus pe umeri exact gradele pe care le avea acela si i-am legat si o sapca. In linistea aceea si in gravitatea momentului, primul care a inceput sa rada a fost comandantul. Bineinteles, iar am fost pedepsit. Insa, am avut noroc in armata”, a mai spus Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
28 Ian 2017

BA MIZGALITORILOR DE ZIARE , INSEAMNA RECLAMA MASCATA . ALCEVA NU AVETI DE SCRIS ?
MA DOARE
30 Ian 2017

IN CUR DE POVESTEA MUSTATII TALE BAI MUHAIA DE TARANOI BORSIT CARE ESTI. TARA MOARE SI TU NE DAI CU BUSUIOCU CA SA NU MIROASA CE VRETI SA FACETI CU ORDONANTA.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray