2020-04-03 21:38

Lia Olguţa Vasilescu: "Domnul Klaus se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo"

 |  10:11
Lia Olguţa Vasilescu: "Domnul Klaus se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo"

Lia Olguţa Vasilescu a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Ea a subliniat că Traian Băsescu ”a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare”, iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme ”a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări”.

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocaţi de câte ori Iohannis a rostit numele PSD într-un discurs.

”El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, citata de News.ro.

Lia Olguţa Vasilescu a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui Klaus iohannis, în perioada în care era ministru al Muncii, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-17Parerea ta...

EUROPA
17 Noi 2019

Gândiți-va ca aceasta idioata Lia Olguţa Vasilescu niciodată nu a pus mana pe o carte de specialitate . Mda! Sa trecem la subiect: Cuvântul "nazism" provine de la prescurtarea numelui național-socialism (Nationalsozialismus, prescurtat în germană Nazi. si mai adevarat este: Hitler și-a dictat prima parte din „Mein Kampf” (Lupta mea), care a devenit „biblia” național-socialismului german. Dl JOHANNIS este un cetățean EUROPEAN fiecare roman face parte din marea familie Europeana .
CONSTANTIN
17 Noi 2019

Nimeni nu se sesizeaza ,de deviatiile,acestei individe?Este libera sa critice,dar folosind un limbaj decent.Vasilescu ,este rea ,razbunatoare,dar mai ales mahalagioaica !! Cine o poate aprecia??Halal politician!!!!!!!
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
17 Noi 2019

Sunteti chiar nazisti !cenzueati tot ce se scrie despre gayul sas
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine