2019-12-14 04:24

Lia Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ponta: ”Are AMNEZIE de vară”

 |  21:55
Lia Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ponta: ”Are AMNEZIE de vară”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, îl contrazice pe Victor Ponta în legătură cu declarația fostului premier, făcută în direct la Realitatea TV, potrivit căreia în spațiul public s-a creat o confuzie, în sensul că s-a susținut că Guvernul a modificat legea pensiilor speciale, dar că, de fapt, este vorba despre pensiile militare de serviciu.

„Haideți sa lămurim odată pentru totdeauna ce înseamnă pensie specială: acea pensie care se încadrează doar parțial principiului contributivității din Legea 263/2010 și care e reglementată de o lege ce se referă doar la o anumită categorie de foști angajați", a subliniat ministrul Muncii pe contul său de Facebook.

Lia Olguța Vasilescu a mai susținut că, fie că se numesc pensii militare, de serviciu sau indemnizații pentru parlamentari, dacă beneficiază de o lege proprie, se încadrează in categoria legilor speciale.

Ea a dat și exemplu de astfel de persoane, respectiv „diplomați -Legea 216/2015, funcționari parlamentari - Legea 215/2015, aviatori- Legea 83/2015, grefieri - Legea 130/2015, consilieri și auditori Curte„a de Conturi - Legea 7/2016, magistrați -Legea 303/2004 și militari Legea 223/2015.

Vasilescu a susținut că Victor Ponta suferă de amenzie de vară: Într-adevăr, până în anul 2015, când a părut Legea 223, militarii nu beneficiau de legislație proprie, fiind incluși în Legea 263/2010. Acum suntem intr-o alta paradigmă. De care a uitat până și inițiatorul a mai toate legile speciale... Amnezie de vară...".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07

In legatura cu acest articol...

PONTA, despre scandalul PENSIILOR militare: „DRAGNEA a vrut să dea afară niște chestori, iar IOHANNIS niște generali SRI!”

Ponta se REVOLTĂ din nou împotriva lui Dragnea: ”Conducerea PSD a fost CONFISCATĂ”
Parerea ta...

MARCEL
07 Aug 2017

OLGUTA NU UITA O SA VINA SI VREMEA TA IN CARE VEI PLATI CEEA CE AI FACUT CANDVA. ...NU AI ANALIZAT SI SOROS TE-A INFLUENTAT ,,,PACAT MARE PACAT ,,,
@MARCEL
08 Aug 2017

O SA DAI SOCOTEALA CA NE AI LUAT GROSUL BANILOR NEMUNCITI nOI LUAM INTR UN AN DIN PENSIE CATE O VILA
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Restauraţia nesimţirii Impozitarea bacşişurilor şi reinstaurarea pensiilor nesimţite au fost subiectele care au revoltat opinia publică şi au jignit bunul-simţ. Populismele au invadat ecranele televiziunilor rând pe rând, culminând cu ideea creaţă de a se introduce pensii speciale pentru ziarişti. În prostia lor, politicienii au crezut că rup gura târgului, că vor fi aplaudaţi şi adulaţi de media. Cât despre pensiile parlamentarilor, acestea sfidează tot poporul, care este deja cocoşat de nevoi. Ei tânjesc după pensiile încasate de magistraţi, şi astea tot speciale. Desigur, cutuma arată că vor urma poliţiştii şi armata, alte categorii excepţionale care trebuie bine hrănite, nu subnutrite, aşa cum este populaţia ţării. Povestea continuă cu sistemul sanitar care se doreşte scos de sub auspiciile legii bugetare, iar şpăgile date în sistem să devină o obligaţie cetăţenească
16 Apr 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray