2020-07-09 14:06

Lia Olguța Vasilescu, vocea PSD, MESAJ pentru Klaus Iohannis: ”Minte!”

 |  19:01
Lia Olguța Vasilescu, vocea PSD, MESAJ pentru Klaus Iohannis: ”Minte!”

Lia Olguţa Vasilescu a avut prima reacţie după declaraţiile făcute de Klaus Iohannis. Fostul ministru susţine că preşedintele a confirmat faptul că este hotărât să blocheze toate măsurile bune ale PSD.

”Președintele Klaus Iohannis a confirmat astăzi că e hotărât să blocheze toate măsurile bune ale PSD, pe modelul obișnuit: există sau nu motive, el contestă la Curtea Constituțională! În acest fel, Iohannis a bătut toate recordurile: 58 de sesizări la CCR în doi ani, față de numai 31 Băsescu în 10 ani, două Iliescu în 10 ani și una Constantinescu în 4 ani.

În realitate, președintele Iohannis este foarte afectat de scăderea bugetelor serviciilor secrete. Acesta este singurul motiv pentru care Iohannis blochează guvernarea!

Iohannis minte când spune că nu vor mai fi bani de pensii și salarii. La fel a mințit și anul trecut. Românii au văzut singuri că pensiile și salariile au crescut! Guvernarea PSD nu a avut nicio problemă cu plata acestora și nu va fi nicio problemă nici în 2019!

Cel mai leneș președinte din istoria României pretinde că e preocupat, în an electoral, de creșterea alocațiilor pentru copii. Dar uită să spună că el personal a blocat la CCR bugetul care prevede această creștere. Nu contează răspunsul Curții, care a zis că bugetul e constituțional. Iohannis îl blochează din nou prin retrimiterea la Parlament.

OUG 9/2019 prevede creșterea alocațiilor începând cu luna următoare adoptării bugetului. Așadar, cine este vinovatul că alocațiile nu au crescut de la 1 martie? Nu chiar președintele care blochează promulgarea Legii bugetului de stat?

Iohannis atacă bugetul propus de PSD, deși acesta prevede:

• 6 miliarde lei în plus la Sănătate;

• 9,8 miliarde lei în plus la Educație;

• 15,4 miliarde lei în plus la investiții;

• 4,6 miliarde lei în plus la administrațiile locale – nu 1 miliard în minus cum a citit lent și prost Iohannis, mințind populația.

Dacă acest buget nu este bun pentru Iohannis, cum a putut să promulge bugetul „Guvernului său”, condus de Cioloș, care prevedea cu 16 miliarde lei mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde lei mai puțin la Educație?

Printre temele supuse dezbaterii publice care îl irită pe domnul Iohannis este și cea privind repatrierea rezervei de aur a României. Îl informăm pe domnul Iohannis că PSD vrea să facă exact același lucru pe care l-au făcut deja sau urmează să-l facă Germania, Austria, Belgia, Olanda sau Elveția.

Este foarte ciudat că tocmai domnul Iohannis deschide subiectul „albirii dosarelor”. Îi amintim că vinovatul pentru albirea celor peste 40 de dosare ale sale trebuie căutat la Parchetul General, acolo unde conduce, în continuare, prietenul, protejatul și complicele președintelui.

În încheiere, îi asigurăm pe români că, indiferent câte piedici va pune președintele Iohannis acestei guvernări, PSD va continua să pună în aplicare programul de guvernare pentru binele României” se arată într-un comunicat al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mar 2019

e "nazist" Johannis ,ce bun era criminalul bolsevic Iliescu cand facea mineriadele si omora oamenii in bataie
ANONIM
06 Mar 2019

De pupat il pupi tu bosorogule Tu ai adus vorba scarbosenie nebuna Siktir Si spor la lins o cutra dementa dE SAS
ANONIM
06 Mar 2019

URSOAICA SPURCATA , LUCRATOARE CU GURA LA PSD LUI TERENTE DE TELE HOTMAN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz