2020-06-07 00:04

Lia Olguţa Vasilescu: Ministrul Justiţiei nu ar fi trebuit să mintă cu privire la condiţiile din închisori

 |  12:48
Lia Olguţa Vasilescu: Ministrul Justiţiei nu ar fi trebuit să mintă cu privire la condiţiile din închisori

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, că ministrul Justiţiei, Raluca Prună nu ar fi trebuit să mintă cu privire la condiţiile din închisori, iar Guvernul să nu ascundă „mizeria sub preş”.

Reacţia edilului a venit în urma propunerii Ministerului Justiţiei de a acorda 3 zile de libertate pentru 30 de zile de detenţie în condiţii necorespunzătoare.

,,Cred că ar fi fost mult mai bine ca doamna ministru Prună să nu mintă atunci când a mers la Comisia Europeană să spună care sunt condiţiile din închisori şi să remedieze acest lucru, nu să ajungă acum Guvernul, prin Ordonanţă de Urgenţă, să facă tot felul de tertipuri ca să ascundă mizeria sub preş", a spus Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Mediafax.

Primarul Craiovei a fost vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a judecat contestaţia făcută de DNA la decizia de anulare a unor probe din dosarul încare este cercetată.

,,Procurorii au minţit foarte mult astăzi, iar noi am putut proba cu documente. Au spus că mi-au arătat dosarul, ceea ce nu s-a întâmplat, au spus că nu am făcut niciun fel de cerere în acest sens, şi am adus inclusiv răspunsul lor din data respectivă. E clar că ştiu că probele din dosar sunt foarte ,,subţiri” şi atunci tergiversează şi merg pe procedură, ceea ce înseamnă că e foarte posibil să o luăm din nou de la camera preliminară, iar asta înseamnă să întârzie foarte mult acest proces iar eu nu am niciun fel de interes, chiar vreau să ne judecăm, ca să se termine odată cu această farsă", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu la ieşirea din sala de judecată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

ANONIM
05 Noi 2016

EDUCATA LA SCOALA LUI VC TUDOR UNDE TUPEUL GOLANESC ERA LA RANGUL DE VIRTUTE ACEASTA MIMOZA CULTIVA DISPRETUL FATA DE LEGE SI FATA DE INSTITUTIILE LEGITIME ALE STATULUI.. CU SPRIJINUL HAZNALELOR TV DE UNDE ISI EXPECTOREAZA VOMA LA ADRESA PROCURORILOR. VREA SA DEA IMPRESIA CA-I FATA MARE. LOCUL TAU MIMOZA ESTE LA PUSCARIE..MAI STERGE-TE LA GURA AIA SPURCATA DE PSDISTA BOLSEVICA.
CROCODILUL FLAMAND
05 Noi 2016

OLGUTZA-ALCOOLUTZA MIROASE A PUSCARIE PE LA TINE.....ACOLO UNDE MERITI VEI AJUNGE....LA WCUL CU SOBOLANI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine