2020-08-12 15:41

Lia Olguța Vasilescu, REPLICĂ pentru Tudorel Toader: "Să înțeleg că îi era mai FRICĂ de mine decât de șeful partidului?"

 |  19:41
Lia Olguța Vasilescu, REPLICĂ pentru Tudorel Toader: "Să înțeleg că îi era mai FRICĂ de mine decât de șeful partidului?"

Într-o declarație oferită în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Lia Olguța Vasilescu a fost identificată de Tudorel Toader ca fiind vinovată că România a primit o amendă de 3 milioane de euro, după ce țara noastră a pierdut procesul de la CJUE pe netranspunerea la timp în legislația națională a directivei legată de combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului.

Vasilescu nu a stat prea mult în defensivă și i-a dat replica fostului său coleg din guvern. Mai mult, actuala deputată face și o serie de dezvăluiri despre modul în care Tudorel Toader introducea OUG pe justiție pe ordinea de zi a ședințelor de Guvern.

”Inteleg ca Tudorel Toader ma amesteca in nerealizarile lui ca ministru al Justitiei. Am avut multe contre cu el, fiindca avizele pe ordonantele de urgenta pe care le emiteam ca ministru al Muncii veneau totdeauna cu mare intarziere. Dar habar nu am de vreo directiva pe care trebuia el sa o transpuna in legislatie si inteleg ca oricum subiectul era paralel cu legislatia pe munca. De atfel, despre OUG pe Justitie aflam toti ministrii doar in sedinta de guvern si se pot lua inregistrarile din guvern ca sa se vada ca nu am avut vreo legatura cu subiectul. Pana mai ieri spunea ca il refuza pe Liviu Dragnea cand i-ar fi cerut vreo OUG. Sa inteleg ca ii era mai frica de mine decat de seful partidului? Ce tare eram si nu stiam...”, e replica Liei Olguța Vasilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-17Parerea ta...

CIUMA ROSIE
18 Iul 2020

a dreacu magraoanka se face ca nu stie ce porcarii a facut
NU NU PASA
18 Iul 2020

Pe inteligenta Olgutei Vasilescu Tu ca cetățean al patriei poți muri liniștit.
STABOR
18 Iul 2020

Ursoaica lui Cazangiu , grohaie
TICU
18 Iul 2020

lui Olguta si lui tudorel le transmit ca ii TUF in mansarda pe amandoi
LILIANA
19 Iul 2020

Pentru a salva ROMANIA si a elimina din viata publica NULITATILE ORDINARE, SE IMPUNE INSTRUIREA SI EXAMINAREA OBLIGATORIE LA NIVEL NATIONAL A CELOR CE VOR SA DETINA FUNCTII CE IMPUN CUNOASTEREA STIINTIFICA A NOTIUNILOR CARE SE REFERA LA „INTERESUL NATIONAL” SI „INTERRESUL PUBIC ”.
CIUMA ROSIE
19 Iul 2020

Le era frica de tine ca esti copilul din flori al lui Iliescu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz