2020-07-06 20:32

Lia Olguța Vasilescu șterge pe jos cu Iohannis: Ultima voastră speranţă tot cătuşele sunt…

 |  12:01
Lia Olguța Vasilescu șterge pe jos cu Iohannis: Ultima voastră speranţă tot cătuşele sunt…

Lia Olguța Vasilescu l-a făcut praf pe Klaus Iohannis, după discursul pe care l-a ținut la mitingul PNL din Bucureşti. Purtătorul de cuvânt al PSD a lansat un atac dur la adresa şefului statului.

„Klaus Johannis: „Dacă pierdem Justiţia, pierdem tot!” Gura păcătosului adevăr grăieşte! Cum recunosc ei că folosesc cătuşele pe post de armă electorală… Păi românii ar trebui să vă voteze pentru ceea ce faceţi şi aţi făcut! Dar cum aţi tăiat salarii, pensii şi aţi construit terenuri de fotbal prin pante, e explicabil că ultima voastră speranţă tot cătuşele sunt…”, a scris purtătorul de cuvânt al PSD pe Facebook.

Preşedintele Iohannis a spus la mitingul PNL de sâmbătă că singurul obiectiv al guvernării PSD din ultimii doi ani şi jumătate a fost „să îngenuncheze justiţia românească”, dar că pierderea independenţei în acest domeniu, va afecta şi economia ţării.

''Săptămâna trecută am adus Europa în România, am avut summit-ul de la Sibiu, am avut toți liderii europeni la noi în România și a fost un mare succes. Au venit toți și am înțeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa, românii contează. Să fi văzut fețele participanților, președintele Franței, doamna Merkel, președintele Tusk, să le fi văzut fețele pline de bucurie când românii i-au salutat. Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa avem nevoie de această echipă puternică care va câștiga europarlamentarele. 

Știți cine nu a fost acolo și cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic! Au venit pesediștii la guvernare cu promisiuni. PSD-ul a făcut mari promisiuni, a promis marea cu sarea, acum, când mandatul lor se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni, întreb eu pe pesediști: Unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! A, mă scuzați, la ei, acolo, da, ei au început să-și rezolve problemele!

În acestă piață am demonstrat împreună împotriva OUG 13, PSD a fost de la început interesat doar de oamenii lor, PSD a venit la guvernare nu să rezolve problemele românilor, PSD este interesat să îi fie bine lui Dragnea. 

Și atunci avem o explicație simplă pentru ce face PSD, fiindcă ei de la început nu au vrut să dezvolte România. Însă ceva trebuie să recunoaștem, interesează, și la asta lucrează de doi ani și jumătate, ei vor să îngenuncheze Justiția, pentru asta au lucrat de doi ani și jumătate și numai pentru asta. Așa nu se poate! Odată ce pierdem independența Justiției, pierdem tot! Până la urmă, prin politica PSD ajungem în catastrofă și cineva va plăti nota de plată, și nu ei, să nu vă imaginați că vor plăti ei. Vor plăti românii!

Această catastrofă de guvernare pesedistă se va simți și în buzunarul tău, și în al tău, noi toți vom plăti pentru această guvernare eșuată!

S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!'', a declarat Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

INTRE DOUA VODCI
19 Mai 2019

S-a trezit largutza betziva din mahmureala si a scos prin anusul cu care bea votca numai invective. Ca așa-i dupa betie !!!! he , he, he....bea analfabeto niste zeama de varza sa-ti revii !!!!! Mafia psd a ajuns la disperare. Iohannis nu are CONTRACANDIDAT LA COTROCENI. he , , he , he. !!!!
ANONIM
19 Mai 2019

ATENTIE VORBESTE DIN WECEU URSOICA LUI CAZANGIU
RADU STAN
07 Iun 2019

TOVARASA OLGUTA LA BORDEL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz