2020-04-05 07:44

Liberalii au decis: Cine va fi propunerea Guvernului pentru funcția de COMISAR european

 |  21:01
Liberalii au decis: Cine va fi propunerea Guvernului pentru funcția de COMISAR european

Siegfried Mureșan, cel care a plecat din PMP pentru a ajunge la PNL, este propunerea noului premier al României, Ludovic Orban, pentru postul de comisar european. Antena 3 a anunțat că decizia ar fi fost luată de Orban și Klaus Iohannis, iar ea va fi transmisă la Bruxelles.

După votul de învestitură din Parlament, Ludovic Orban a declarat că PNL va solicita audierea persoanei propuse pentru funcția de comisar european în comisia parlamentară pentru afaceri europene. Liderul liberalilor a precizat că noul Guvern va decide cât mai rapid posibil asupra nominalizării comisarului UE din partea României.

„Vom solicita audierea candidatului în comisia de afaceri europene”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament, întrebat ce va face noul Guvern cu privire la comisarul european.

Chestionat cine este luat în considerare din PNL pentru această poziție și dacă printre aceștia se numără și europarlamentarul Siegfried Mureșan, Ludovic Orban a răspuns: „Vom anunța propunerea de candidat când vom lua decizia”.

„Vom luat decizia desemnării unui candidat cât mai repede posibil, cu consultarea președintelui României, cu audierea sa în Comisia pentru afaceri europene”, a conchis Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine