2019-10-17 13:44

Liberalii au făcut BILANȚUL guvernării PSD: ”Este absolut SCANDALOS”

 |  19:00
Liberalii au făcut BILANȚUL guvernării PSD: ”Este absolut SCANDALOS”

Un an pierdut pentru România. Așa descriu liberalii guvernarea de până acum a social democraților. Președintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat "Cartea Neagră" a guvernării PSD-ALDE la un an de mandat.

Liderul liberal a declarat că documentul reprezintă o analiză a modului în care actuala coaliţie a condus ţara în ultimul an.

Mai mult, susține Ludovic Orban, eșecul coaliției de guvernare este evident atât în ceea ce privește îndeplinirea principalelor promisiuni electorale pe termen scurt, cât și în implementarea unor politici publice.

”La o analiza pe fiecare domeniu de activitate, aproape ca iti vine sa iti pui intrebarea daca ministerele au fost conduse in toata aceasta perioada pentru ca este inadmisibil ca pe fiecare domeniu de activitate sa ai un grad de realizare de 5% . Nu cred ca ministrii numiti sau premierii au cunoscut programul de guvernare. Este absolut scandalos” a declarat Ludovic Orban, conform TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-23Parerea ta...

ANONIM
23 Ian 2018

Care an ??? Cel in care a fost bubosul de ciolos??? Cel pe care l.a sustinut pnl.ul ??? Deci anul in care ati fost la putere !! SICTIR SICĂ....MAI LATRA CEVA DIN MANDOLINA ...CA LA POLITICA ESTI VARZĂ
ANONIM
24 Ian 2018

Pai, spune/canta si motivul: interdictie de la cuoana Duda sa faca treaba...ca ceru Cuconeza Piuneza sa se amane calcularea pensiilor ca sa se glorifice ea personal desi nu va face un calcul... increzuta! Interdictii din partea unei fundatii? Si mai vrea gazduire gratuit, milioane de euroi ca sa bage strambe si bete-n roate. Cui i se opune pohtelor si nu face ilegalitati pt stranepoata cameristei Clemansa... vede el, sterge pe jos cu acela public... Mai tineti minte cum ii aduse colindatori la Cotroceni presedintelui statului sa ii urle :"Iesi afara javra ordinara"? Si dc? Ca spuse ca ilegitimul rege, fu sluga la rusi, adevar adevarat demonstrat cu premiul Popeda al lui Stalin. Dar cu valchiriile nu te pui...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray