2020-05-31 13:01

Liberalii au luat decizia în cazul lui Nicolae Ioţcu, prins în flagant când lua mită

 |  19:10
Liberalii au luat decizia în cazul lui Nicolae Ioţcu, prins în flagant când lua mită

Ca urmare a faptului că procurorii DNA Timişoara l-au surprins vineri în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu, va fi suspendat automat din PNL, potrivit statutului.

„Dumnealui, fiind prins în flagrant, va fi suspendat automat. E foarte bine că îi prind pe toți chiar dacă ne-a fost coleg și nu ne va mai fi mult timp de aici încolo. E foarte bine că se face această curățenie. E foarte bine că se face și la liberali, nu doar la PSD, pentru că vrem un partid curat, fără oameni care să stea cu mâna întinsă după șpăgi și cu mâna în buzunarul cetățeanului. Va fi suspendat din funcție din partid, că altceva nu avem ce să îi facem. Fiind prins în flagrant, cred că va fi arestat și va fi suspendat și din funcție de către prefect”, a afirmat senatorul PNL, Cristian Bodea, conform Agerpres.

Punctul său de vedere a fost întărit şi de secretarul executiv al PNL, Radu Carp, care a amintit că, potrivit statutului partidului, „în momentul în care o persoană este suspectată de acte de corupție, ea se suspendă, iar, dacă este trimisă în judecată, practic nu mai face parte din partid”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine