2020-01-28 22:24

Liberalii avertizează: Decontăm stângăciile Guvernului Cioloș

 |  21:27
Liberalii avertizează: Decontăm stângăciile Guvernului Cioloș

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Sibiu, că formaţiunea politică pe care o reprezintă "nu face agenda de remanieri" a Guvernului, însă liberalii "decontează stângăciile" miniştrilor din cabinetul Dacian Cioloş.

Alina Gorghiu îl asigură pe premierul Cioloş că "triunghiul preşedintele Klaus Iohannic, PNL şi acest Guvern" este obligat să funcţioneze în parametri optimi.

"Suntem singurul partener loial al Guvernului la nivel parlamentar. Să nu uitaţi că există un triunghi care este obligat să funcţioneze în parametri optimi. Triunghiul acesta este format din preşedintele Klaus Iohannis, care a propus un guvern tehnocrat sub primul-ministru Cioloş, PNL şi acest guvern", a explicat Alina Gorghiu.

"Toată răspunderea aparţine evident Guvernului, dar ştim că ne aparţine şi nouă, care aşa cum spunea domnul preşedinte Vasile Blaga, decontăm toate stângăciile pe care acest Guvern le are şi le va mai avea", a precizat Alina Gorghiu.

Co-preşedintele PNL spune că "misiunea prim-ministrului Cioloş este fragilă", dacă se va baza în continuare pe PSD.

"Am însă speranţa că prim-ministrul Cioloş a înţeles cât de fragilă este misiunea domniei sale, în condiţiile în care se va baza în continuare pe un PSD populist, pe un PSD care a colonizat de-a lungul vremii toată administraţia centrală şi locală şi toate deconcentratele din România. Nu facem noi agenda de remanieri. În acelaşi timp vreau să vă spun că este toxică atitudinea PSD-ului, care de dimineaţa până seara flutură câte o moţiune simplă, ba mai flutură mesajul moţiunii de cenzură pe care îl retrage a doua zi. Acum, tema la ordinea zilei este remanierea unor miniştri. Acest şantaj practicat de PSD dublat de toate actele populiste din Parlament, care nu fac decât să ducă la un eşec al stabilităţii economice în România sub mandatul lui Cioloş, ar trebui să fie semne de întrebare foarte, foarte serioase pentru primul-ministru", a spus Alina Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine