2020-07-05 03:06

Liberalii nu mai susțin Guvernul Cioloș

 |  13:56
Liberalii nu mai susțin Guvernul Cioloș

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, susține că acestui Guvern îi lipsește o majoritate parlamentară, dar nici activitatea lor nu este una foarte prolifică, pentru că nu generează rezultate. Gorghiu susține că a devenit o certitudine că după alegerile parlamentare vom avea un Guvern politic.

”Sancționăm derapajele majore ale acestui Guvern, cum a fost cea cu Codul Fiscal. A fost o gafă pe care au reușit să o repare tehnic, dar imaginea dezastruoasă a rămas. Susținem în schimb toate ideile bune. Așteptăm să se și concretizeze anumite proiecte, pentru că atunci când tragi linie, prea multe rezultate ale Guvernului tehnocrat nu se văd.

Toată lumea este de acord că nu se mai poate cu un Guvern tehnocrat, de aceea din decembrie 2016 vom avea un Guvern politic”, a declarat Alina Gorghiu, la Adevărul Live.

Pe de altă parte, Gorghiu susține că Dacian Cioloș rămâne o variantă de premier, dar numai pe susținere politică.

”Ne dorim un premier cu profilul lui Dacian Cioloș. Cred că Dacian Cioloș ar putea să adune în jurul lui partidele cu care noi suntem compatibili. Dacă mă uit la partidele mici din România, în acest moment, că e ALDE, PMP sau USR, uitându-mă la aceste partide cred că cel care merită să fie în Parlament este USR-ul, sub nicio formă cele două partide de nișă, extrem de toxice, ALDE sau PMP (...) Traian Băsescu în campania post-locale a făcut alianțe în toată țara asta cu PSD. Au niște interese comune, mai speciale, care îi fac să își dea mâna în spatele ușilor închise pe acești oameni, ca Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea sau Traian Băsescu”, a mai spus Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-15Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
15 Sep 2016

COMPLETARE>>>>>CA TOT ZICEAI DE ALDE SI PMP>>>>PAI UN CAZ STIU EU DE "LIBERAL"(ADICA SECURIST) FUGIT LA PMP PRIN 2010.......PE CARE L-A PESCUIT UDREA CU AFACERILE EI MAFIOTE...SI OMUL E BINE MERSI....N-ARE PROBLEME NICI DURERI DE CAP.....A FACUT O GRAMADA DE BANI SI SE PARE CA NU-L ZGARIE NIMENI DEOCAMDATA>>>>SI CRED CA NU E SINGURUL CARE CONFUNDA DOCTRINA POLITICA CU GEAMANTANELE DE BANI CASH>>>>>DE CE MIGREAZA LIBERALII?.....LE PLACE MIROSUL DE CASHHHH-CAVAL>>>CUM DRACU VINE ASTA...CANDIDEZI LIBERAL....SI DUPA CE TE VEZI ALES PE LISTELE PNL....ZBARRRRR PE ALTA CRACA...UNDE E CASHCAVALUL MAI MARE
CROCODILUL FLAMAND
15 Sep 2016

HA HA....NICI NU AM TERMINAT DE SCRIS SI DEJA ALT GRUP DE RECHINI PESCUIT DE D-N-A.....GRUPUL SCRIPCARU DIN BRASOV...ALTI BAIETI BUNI
PATRIOT
15 Sep 2016

Sunteți un grup de hoți.Sunteti liberali din interes.Gandirea voastră politică este hoția si nu liberalismul,care sta la baza democrației.
CRIXUS
16 Sep 2016

Du-te invartindu-te ca titirezu Papuasa Barbi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz