2019-11-20 19:49

Liberalii nu se lasă: vor alegeri în două tururi

 |  18:58
Liberalii nu se lasă: vor alegeri în două tururi

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat la Suceava, că liberalii vor continua demersurile pentru desfăşurarea alegerilor în două tururi de scrutin.

'Aşteptăm răspunsurile de la Secretariatul general al Guvernului pe plângerea prealabilă, făcută vinerea trecută. Nu am alte aşteptări decât să vină răspunsul. Termenul legal ar fi de maxim 30 de zile, dar cu cât mai repede vine acest răspuns, cu atât mai bine putem să înaintăm plângerea în instanţa de Contecios administrativ'', a spus Gorghiu, scrie Stiripesurse.ro.

'Aşteptăm răspunsurile de la Secretariatul general al Guvernului pe plângerea prealabilă, făcută vinerea trecută. Nu am alte aşteptări decât să vină răspunsul. Termenul legal ar fi de maxim 30 de zile, dar cu cât mai repede vine acest răspuns, cu atât mai bine putem să înaintăm plângerea în instanţa de Contecios administrativ'', a spus Gorghiu.

 

Pe de altă parte, copreşedintele liberal a negat unele informaţii apărute în presă conform cărora ar fi fost finalizat sondajul PNL pentru Primăria Capitalei, iar Gabriela Vrânceanu Firea ar fi pe primul loc. ''Am constatat o intoxicare în presă şi nimeni nu întreabă. Să ştiţi că nu s-a finalizat sondajul PNL la Bucureşti. Am văzut nişte sondaje, nişte cifre, nimeni nu sună să confirme (...) Nu e gata sondajul. Este falsă orice fel de ştire conform căreia sondajul PNL s-ar fi terminat şi e Firea pe primul loc, nu ştiu care pe locul doi, Buşoi pe nu ştiu ce loc săracul. Deci este o manipulare ordinară''? a arătat Gorghiu.

 

Copreşedintele PNL a precizat că, la începutul săptămânii viitoare, când se va finaliza sondajul, vor fi interpretate cifrele, se va discuta cu organizaţia de Bucureşti şi în cel mai scurt timp va fi avansată o propunere de candidatură la Bucureşti. Potrivit lui Gorghiu, în prezent PNL are la nivel naţional 32 de candidaţi de primari de municipii desemnaţi pentru alegerile locale din 5 iunie, anunță Agerpres.

Liberalii nu se lasă: vor alegeri în două tururi
zoom

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray