2020-04-10 02:30

Lider ALDE, mesaj USTURĂTOR pentru Iohannis: ”Mareșalul Antonescu, Ceaușescu și Băsescu au mai convocat REFERENDUM”

 |  18:48
Lider ALDE, mesaj USTURĂTOR pentru Iohannis: ”Mareșalul Antonescu, Ceaușescu și Băsescu au mai convocat REFERENDUM”

Un referendum pe tema justiției concomitent cu alegerile europene ar parazita scrutinul din 26 mai, declară la RFI Daniel Barbu, candidat ALDE pentru Parlamentul European. Președintele Klaus Iohannis a spus marți seară că este ”aproape hotărât” să convoace consultarea populară.

”Ce s-ar putea pune în discuție cu privire la statul de drept? Vedeți, există o campanie veche și cu accente propagandistice foarte ascuțite privitoare la tentativele de politizare a justiției. Nimic nu e mai politic decât să încurajezi întreaga societate să se pronunțe într-o chestiune privind justiția. Justiția trebuie făcută de profesioniști, potrivit legii (...). Sigur, face parte din atribuțiile lui. Acuma, cine a convocat referendumuri în România ultimelor decenii? Mareșalul Antonescu, Nicolae Ceaușescu și Traian Băsescu. Dacă Klaus Iohannis vrea să intre în această galerie iliberală, e binevenit” a declarat Daniel Barbu la RFI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Mar 2019

o sa fie referendum chiar daca nu va convine cutrelor...ha ha ha crapati de ciuda degeaba
ANONIM
21 Mar 2019

Despre "bărbi", în "politică" , ? Tăriceanu împreună cu Barbu ?
CE VEDEM IN POZA?
21 Mar 2019

DOI KK-TI!
VALTER COJMAN
21 Mar 2019

Daca nazistul ar face referendumul lui in afara alegerilor pentru europarlamentare, nu ar avea mai mult de 10% participare la vot si se teme ca, si cei pe care i-a jignit in cazul referendumului pentru familie, vor rade de el. Asa ca spera sa aiba cvorum de participare coroborand referendumul lui cu alegerile europarlamentare... Teama mi-e ca efectul va fi invers si, in loc de o participare la europarlamentare de 35-40%, va fi o participare in jur de 30% din cauza introducerii referendumului in schema... Vom trai si vom vedea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine