2019-12-05 16:31

Lider PNL şi preşedinte de Consiliu Judeţean, EXCLUS din partid

 |  07:58
Lider PNL şi preşedinte de Consiliu Judeţean, EXCLUS din partid

Biroul Politic Judeţean (BPJ) Cluj a PNL a decis, în cadrul şedinţei de vineri, cu majoritatea de voturi, excluderea din partid a lui Mihai Seplecan, copreședinte PNL Cluj și preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ). Pe 24 septembrie, partidul i-a retras lui Mihai Seplecan sprijinul politic, pentru disfuncţionalităţi în conducerea CJ Cluj, neperformanţe și o lipsă de comunicare a acestuia cu formaţiunea din care făcea parte, potrivit unui anunţ al liberalului Marius Nicoară.

Un număr de 59 de liberali au votat „pentru” excluderea lui Mihai Seplecan din partid, dintr-un total de 63, patru voturi fiind nule.

”În şedinţa BPJ a PNL Cluj s-a discutat propunerea de sancţionare a lui Mihai Seplecan şi s-a decis excluderea din partid a acestuia. (...) Decizia va fi înaintată, pentru validare, Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, care se va întruni în 6 noiembrie, după care, dacă va fi validată, va rămâne definitivă. Dacă rămâne definitivă, decizia va putea fi atacată de Mihai Seplecan în termen de zece zile la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL Cluj, iar dacă rămâne validată, va fi transmisă prefectului judeţului Cluj care va emite ordinul de destituire a lui Seplecan din funcţia de consilier judeţean, ceea ce înseamnă, automat, şi pierderea calităţii de preşedinte al CJ Cluj”, a afirmat copreşedintele PNL Cluj senatorul Marius Nicoară, potrivit Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray