2020-05-25 17:17

Lider PNL: Tăriceanu transformă Parlamentul într-un birou de luptă împotriva DNA

 |  14:27
Lider PNL: Tăriceanu transformă Parlamentul într-un birou de luptă împotriva DNA

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a declarat, luni, că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, transformă Parlamentul într-un birou de luptă împotriva DNA.

"Dl Tăriceanu transformă Senatul și Parlamentul României într-un birou de luptă împotriva DNA. Dl Tăriceanu își devoalează intențiile de poziționare față de instituțiile din justiție și după perioada alegerilor. Este evident pentru toată lumea că bătălia împotriva justiției, că susținerea corupției au devenit mult mai importante și mai presante pentru dl Tăriceanu decât interesul public, așa cum ar trebui să facă al doilea om în statul român și un om care își dorește în continuare să reprezinte cetățenii în Parlament", a afirmat Raluca Turcan, după ședința Comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele PNL solicită PSD să se poziționeze față de demersul preşedintelui Senatului.

"PNL solicită public PSD să se poziționeze pe acest demers al președintelui Senatului, să vedem de ce parte se situează PSD-ul, dacă va fi lângă umărul dl Tăriceanu împotriva justiției pentru blocarea acțiunilor DNA și pentru o protecție a oamenilor politici cu sfidarea interesului public sau va fi de partea bunei funcționări a instituțiilor statului. Așteptăm reacția președintelui Dragnea, a liderilor PSD în Parlamentul României pentru a vedea și cetățenii României de ce parte se situează", a subliniat vicepreședintele PNL.

Raluca Turcan a mai spus că PNL face „un apel către toți tinerii și membri de partid sau simpatizanții ALDE care gândesc altfel față de dl Tăriceanu, care își doresc o Românie dreaptă, o justiție care să funcționeze și să ofere un regim egal demnitarilor și simplilor cetățeni să vină alături de PNL, să susțină PNL”.

„Noi considerăm și suntem convinși că bătălia la viitoarele alegeri nu este despre funcții în Parlament sau despre locuri pentru o persoană sau alta, bătălia este despre viitorul României, despre direcția în care o va lua justiția, despre modul în care instituțiile statului vor funcționa și cum ne vom raporta noi la partenerii internaționali", a completat Raluca Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine